發新話題

好波...vve m4開膛有聲氣lu...

引用:
原帖由 DENON 於 27-6-2010 00:08 發表

多謝!!
比位你走你就走啦,仲要攞埋個尾彩,抵你比人圍

引用:
原帖由 蕉皮 於 27-6-2010 00:14 發表

比位你走你就走啦,仲要攞埋個尾彩,抵你比人圍住表揚
十足BG咁

好似都唔錯喎
Ken's Custom Magpul M4  

仲有一把..........被遺忘

OPEN BOLT 係5係抄WA???

引用:
原帖由 samyiufk 於 27-6-2010 12:52 PM 發表
應該唔係

引用:
原帖由 samyiufk 於 27-6-2010 12:52 PM 發表
家陣全世界得WA有open bolt咩?
maruzen mp5吾係?ksc m11吾係? ksc mp9,tmp,spp吾係?
你咁講WA都係抄人啦

Good news ... 我支第一水m4已經無parts 換 , 有open bolt kit 就可以玩番
signature oversize

引用:
原帖由 Terryimac 於 27-6-2010 17:41 發表
Good news ... 我支第一水m4已經無parts 換 , 有open bolt kit 就可以玩番
你支第一水m4死左
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 27-6-2010 20:06 發表

你支第一水m4死左
我支第一水個銅nozzle頭裡面滑左牙(chi鑼絲膠果個位),一打就甩出黎, 佢話呢part已經唔會再出,

後尾叫我買左個TSC鋼的,返去試完全唔岩位的

佢話要換就要成set連銅膽一齊換晒,但我發覺果set野佢地又賣晒

引用:
原帖由 Terryimac 於 27-6-2010 20:24 發表

我支第一水個銅nozzle頭裡面滑左牙(chi鑼絲膠果個位),一打就甩出黎, 佢話呢part已經唔會再出,

佢話要換就要成set連銅膽一齊換晒,但我發覺果set野佢地又賣 ...
成set連銅膽一齊換晒啦
多支槍玩
ps 聽人地講第一水hop up好屎,唔知係唔係,係ge順便換啦
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 27-6-2010 20:29 發表

成set連銅膽一齊換晒啦
多支槍玩
ps 聽人地講第一水hop up好屎,唔知係唔係,係ge順便換啦
已經換過晒ver2 hop up同管

set連銅膽一齊換晒我相信價錢應該同open bolt kit 唔會差好遠
我不如試下新野好了, 希望真係唔駛等太耐la

引用:
原帖由 Terryimac 於 27-6-2010 20:24 發表

佢話要換就要成set連銅膽一齊換晒,但我發覺果set野佢地又賣 ...
你買個新CO2咀,折果個位比番你個銅咀用o米得囉
個CO2咀都係幾十蚊,又有得獨立買

引用:
原帖由 DENON 於 27-6-2010 20:42 發表

你買個新CO2咀,折果個位比番你個銅咀用o米得囉
個CO2咀都係幾十蚊,又有得獨立買
明白晒, 我試試

Thanks C-hing !

引用:
原帖由 蕉皮 於 27-6-2010 00:14 發表

比位你走你就走啦,仲要攞埋個尾彩,抵你比人圍住表揚
年青人,發言之前敬請了解因由
不要胡亂抽水!

發新話題