發新話題

好波...vve m4開膛有聲氣lu...

又中毒...

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-6-2010 09:32 PM 發表
有排等啦
ARMXXOOL果面.WE官方話好快出

引用:
原帖由 d.s 於 26-6-2010 11:08 PM 發表
我深信已擁有穩定度拔群的WE[有膽式]師兄絕對不把這open bolt sys放在眼內!!
又黎料

引用:
原帖由 sam524 於 26-6-2010 11:47 PM 發表
我比人話我串,想嘈都好,我都要講...
人地一個vve玩家串親你,你就要針住全體vve玩家...
咁算點先...
唔中意就算,大可以唔入post,睇post唔回...
唔理有關vve d post...
你玩你o既vva系,我玩我vve系...
唔需要係幾 ...
  佢唔係針對VVE既玩家,,係針對果2個人姐,..
人地要小家,洗咩理佢姐..
直頭當佢冇到咪得囉,,
同埋,係到提醒RHO師兄..人地係針住你黎話,你就當佢冇到啦,,唔洗再同佢駁火
宜家邊個玩野其他人有眼睇

引用:
原帖由 samyiufk 於 27-6-2010 12:52 PM 發表
OPEN BOLT 係5係抄WA???
應該唔係

引用:
原帖由 gainax 於 28-6-2010 05:30 PM 發表
首先要明白"抄"的定議
定議可指外型/結構上, 本身VVE氣缸式結構也是在抄/改良日本某設計, 手槍不說
從上面得出 AR系/M14 已是抄了, VVA M4是首支開鏜新結構GBBR, 看到結構上後來的GBBR也是再抄, 如不是在抄的就是類 ...
本人絕不認同師兄既論點!
亦唔覺得你係想停止大家既爭論
反而係挑起更大既爭論!
我覺得師兄都係唔出聲好過出啦
總知邊個有心針對,大家有眼睇!
所以希望所有we system既玩家唔好再噤激動去爭論
再爭論都唔會有結果!

引用:
原帖由 gainax 於 29-6-2010 01:21 AM 發表
其實不是想質疑你的, 只是...

唉, 兩方面比較又會引起爭拗, 見到有問題又不能不指正, 都係cdrom算, 我是沒任何得益的, 純在討論,
請容許我最後關於 VVE/VVA post一回

你說的結論正好倒轉, VVE唯一比VVA系統優 ...
師兄,宜家WE只係PDW出左OPEN BOLT..你可以噤快下定奪話WE所有OPEN BOLT都會有問題同WA一樣?
有咩實質證據?

引用:
原帖由 sumandy 於 1-7-2010 12:26 AM 發表

TSC.. 算把啦! 用過佢條籃色較力心都怕怕
果陣研究過,又話可以比你教力,粒幾米會打到甩,又要落螺絲膠...噤姐係冇得即時教啦....
噤我點解唔自己係條芯開長DD牙

引用:
原帖由 sumandy 於 2-7-2010 09:35 PM 發表

佢條野! 收人3舊幾. 以為好work.. 點知唉
出去軍軍軍睇下佢D改件....好多都生哂秀,,,點買得落...

發新話題