發新話題

好波...vve m4開膛有聲氣lu...

實際上, 邊隻系统真係得嘅, 我地一定考慮. 對我地班玩具氣槍DUMMY玩家來講點致叫做'得'! 唔洗再講啦! 如果YYE (OPEN BOLT)掂嘅, 我地要玩咪玩.......有乜問題呢(唉! 又係YYE)! Sistema PT凸我地都玩(身為玩具槍DUMMY玩家之一既我, 一句聲都冇出過)呢啲咪叫掂law! 其實我對自己以買下的(YYA系统INO GBBR-M4都OK! 唯有盡裝啲真品整靚之槍掛起造裝飾(邊個叫我地唔識整YYA呢類鑽石系统咩! 咪認命law!). 幸好呢處班YYE玩家好好人教我地班DUMMY解決啲小問題唔洗再花費一大筆整槍錢.

一講起YYE就一呼佰應!
一講起YYA就叫聲四起!

師兄! 我都同意你所講個"抄"字點解? 如果YYE新出氣動系統係"抄"YYA現有氣動系统的話! 好可能YYA以經控告YYE侵權! 如此看來YYE應該不可能賣任何新氣動系统之槍品! 除非YYE新系统同YYA"舊"現有系统不同? 否則一定比YYA告死. 我覺得以後要比較以下系统:-
1) YYE (有膽式)
2) YYE (冇膽式)
3) YYA 及同類系统
4) 企J

根住可能有好多人會試用YYE新系统(我都好有興趣試), 到時就可以同上所有系统一齊比較!

其實我唔係好明白Ga.....高人說甚麼(.......歪曲真理, 誤導用家.......)由其是個4點? 因為我地只想在此處找一班同聲同氣玩GBBR既玩家, 列如Deno.. YrN...兄等等, 如果我地係乜乜打手及利益關.....我地就一定提供有用知料給班產品用家, 而唔係蹉其他產品對手双腳, 我地只係表達自己對產品好與不好的看法作為其他人參考討論, 就算講都係講自已買過個幾支槍又用代名點會想蹉其他人wor! 希望高人指點.

嘩! 我都幾欣賞呢位gaina.......高人. 真係好努力地去為YYA及YYA所有有關之同類GBBR系统辯護! 我地班玩家尤其是對YYA-GBBR系统dummy既玩家們來一定要向呢位高人鞠躬致敬. 佢的熱成令我對YYA系统以失去信心的睇法再現露一點希望!

#71 .......對某系統放棄主要不是系統本身有大問題, 而是個人問題, 投入不深自然會易放棄, 耐何VVA系統
要投入更多先有滿意回報, 不然就是要技術付出更多, 因為本身定價就是高的, 不是的話變VVE吸引力不大,
放棄問題VVA,VVE的也有, 不能一慨而論 ,放棄的朋友腑心自問一下, 付出多與少,不論在金錢和努力上.......

高人上述呢段金句我地班dummy玩家會永記在心:-
我地唔再玩YYA或YYE的主要原因係自己問題, 呢啲GBBR槍本身無"大問題", 唔識整! 唔夠錢玩! 支槍咪唔精神! 好啦你有錢玩但技術"整槍"唔及班"高手玩家"好啦! 唔洗玩! 改玩YYE支槍一時又唔像真一時又話炒人地啲舊系统(可能會比別人笑)總之冇灑引! 又唔洗玩啦! 整來整去支槍咪又係唔精神.......唉! 腑心自問只係一個dummy玩家, 睇完高人的高見! 答案就係冇錢!唔識!咪玩!只好玩翻PT凸算啦!

唉! 任可高人! 打手們! 我地要睇既係SOLUTION! 唔係Agruement.......

講時講YYE支PDW或GHKee支PDW都好可能係GBBR新市場主道!

1) 細支(方便打任何類刑game)
2) MRP上身(洗小"好多錢"! 唔洗買珍品骨, 回氣坐, 火帽.....); 如果啲old-school M4! 前節要HK$5,700.00上下!
3) 唔再洗錢車過條外管! 車唔到嗎!
4) 唔洗再別外買膠夾殼! 本身有出嗎!

最多就係買珍品尾托, 手抦, 前後"西", 如果派仔很出CNC上下身就一流啦! 就算派仔或其他高質數真7075-T6高仿製上下身連charging handle; 尾托; 槍柄; 一體過外管包gas-block快子; 等等....買致小7仟! 點都平過啲old-school M4珍品乜乜乜.

Nices PDW買得過! A-Team 都揸佢上鏡! 呢次hit正.......

refer #79 reference - 其實本人冇同D.S. c-hing(高人)有過節! 大家都只係吹吓水及講論吓'姐'! 佢都好好人比佢自已支搶既清單給大家作參考! 雖然, 參考後自己兩支"正性"都重係好快滴volt, 但係似經好幫忙啦, 只好玩住自己啲"有膽式"先而希望有一天有更新更勁"伯士"出比自已兩支YYA系统就再玩啦!

發新話題