發新話題

好波...vve m4開膛有聲氣lu...

咁又係, 開膛就話抄YYA, 咁又有點兒那個.......................
再者, 抄出來效果好過YYA嘅話又何妨呢, 玩家受惠姐.......

其實廠家都冇出聲話邊個抄邊個, 我地又憑咩去話邊個係抄襲者, 出先都唔代表係原創姐..............
YYA & YYE 邊個好D..............冇得比較喎, 呢D好唔好嘅野好主觀
呢D比較就等於問你譚詠麟同張國榮邊個好D............

我淨係想d聲同blowback再接近d真野就正囖...........................

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2010 19:09 發表

冇可能...
咁又係, 現階段當然冇啦..............

引用:
原帖由 101653 於 29-6-2010 19:10 發表

我反而想佢條bolt做得似樣d
呢方面WE好似唔係強項..........

咁又係呀,見d fd改完支wa之後淨低d野都好恐怖

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2010 19:58 發表

其實如果d數一樣都冇所謂...
個問題係間間個數都唔一樣...
貪平用國產仲正...
同一間野,d數都可以差好遠...
雖然vve d parts少...
不過有佢好處...
parts 多都未必好事...........
parts 少慳番唔少............

唔係咁恐怖呀, 我支買左個靈星期, 未見異樣, 但個身已經變左"立立令"

引用:
原帖由 EF+LOK 於 29-6-2010 23:52 發表

use "bean lo gas" , and put fire beside flashhider.
It will not blowback.....will "bombback"

發新話題