58 1234
發新話題

VFC MK18 MOD 1 快出了?

WGZ showroom有實物睇,條骨幾靚仔,不過同個身有高低位,射速、後坐都唔錯,整個黎講都ok…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

只想知道有冇改善氣化問題,
如有改善,小弟一定會買

仲想知道彈匣有沒有改善?
因小弟有支M4A1,想買多幾隻落場打,

覺得支M4輕,可以做副槍,WE M14做主槍,再加支M1911
加埋唔知有冇10KG LA ?!

引用:
原帖由 ohnavi 於 13-8-2010 22:45 發表

[聽說]VFC同socomgear既MK18 RIS II係吾一樣的,
VFC只借DD個license而自行生產,係咪一樣就要有既師兄比對下了;
copy?你指國產?socomgear定VFC呢?
色就梗係DD靚D啦
上"WG斯"望過實物, 睇佢隻FED色同表面質感, 都追到真貨, 表面至小唔會似另一玩具廠出既好似屋企D鋁窗咁光滑....
但佢對KAC iron sight 既色就真係有d怪......相信好多人都等緊隻前sight

引用:
原帖由 NCP013 於 17-8-2010 17:07 發表

上"WG斯"望過實物, 睇佢隻FED色同表面質感, 都追到真貨, 表面至小唔會似另一玩具廠出既好似屋企D鋁窗咁光滑....
但佢對KAC iron sight 既色就真係有d怪......相信好多人都等緊隻前sight
係囉,對西好似未上色咁(個座就係沙色),問店員又話已經係正式版…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 Kungz 於 19-8-2010 13:05 發表

係囉,對西好似未上色咁(個座就係沙色),問店員又話已經係正式版…
隻sight  d配搭係咁, 不過d 沙色好似淺左d

引用:
原帖由 NCP013 於 20-8-2010 14:57 發表

隻sight  d配搭係咁, 不過d 沙色好似淺左d
後sight好似未見過有沙色...可能是小弟孤陋寡聞
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

真品是有沙色的.有些mk18的照片也看到.

呢支鎗咁耐仲未有開箱文...失望...

哈哈~
我2號有槍拎啦~~!!!

仲要係雙彈夾^^

唔知有無射擊REPORT呢?
Ken's Custom Magpul M4  

還沒有高質的開箱文...

就等小弟在這邊也發個開箱文啦.....

58 1234
發新話題