36 123
發新話題

真品......

真品......

有師兄見過呢個鏡嗎 ? 價錢只係真品既30%左右, 除左個eotech刻印之外同真品好似無乜分別(好似仲無左夜視功能), 各位師兄認為買得過嗎 ?

你有無用過真eotech?

你不如咁多問題集中一個topic問啦
本來無一物, 何處惹塵埃

儲錢買個真口既,一係買個好平只係得個樣,呢個價錢唔平,唔太值,
用g皮紅點算啦.......

引用:
原帖由 14692 於 8-5-2007 13:28 發表
你不如咁多問題集中一個topic問啦
我都想...不過有d問題係要遇到先知有問題...我已經search左搵唔到答案先提出問題...如果一定要儲埋幾個問題先可以一次過出個topic提出問題...咁我諗個forum就唔會有咁多post...因為自己係新手所以有好多問題唔知同唔明要向各位師兄請教...如果師兄覺得呢個問題有問題的話可以選擇睇完就算唔需要做任何回覆浪費師兄寶貴時間...

多多得罪...有怪莫怪...

eotech真係咁好用???

引用:
原帖由 大武士69 於 8-5-2007 01:18 PM 發表
有師兄見過呢個鏡嗎 ? 價錢只係真品既30%左右, 除左個eotech刻印之外同真品好似無乜分別(好似仲無左夜視功能), 各位師兄認為買得過嗎 ?
絕對晒錢~唔好買....你描緊人既同時~~人地係出面望返支鏡~你自己隻眼都係紅色比人描果個....點用得落手?

don't buy it , rather save more money to buy the real one!

小弟都有一個,個紅點算幾好!千零蚊我就覺得唔錯,三千幾買支鏡我就唔捨得喇~我用三千幾買多支槍好過...個個人價值觀唔同,所以唔好成日話咩真品都系三千幾點解唔買真,三千幾好似系三千尾,H記只系$12XX爭成2K 幾0野...

引用:
原帖由 bravohk 於 8-5-2007 16:15 發表
小弟都有一個,個紅點算幾好!千零蚊我就覺得唔錯,三千幾買支鏡我就唔捨得喇~我用三千幾買多支槍好過...個個人價值觀唔同,所以唔好成日話咩真品都系三千幾點解唔買真,三千幾好似系三千尾,H記只系$12XX爭成2K 幾0野...
但係師兄有呢個問題嗎 ???

你描緊人既同時~~人地係出面望返支鏡~你自己隻眼都係紅色比人描果個....點用得落手?

引用:
原帖由 大武士69 於 8-5-2007 16:28 發表

但係師兄有呢個問題嗎 ???

你描緊人既同時~~人地係出面望返支鏡~你自己隻眼都係紅色比人描果個....點用得落手?
有呢個情況出現,不如你自己落去渣上手睇睇先啦~
有D人接受到有D人接受唔到!

我可以話比你知日GAME無嘜影響!

夜GAME影響就會大D~

引用:
原帖由 B.C 於 8-5-2007 16:54 發表

有呢個情況出現,不如你自己落去渣上手睇睇先啦~
有D人接受到有D人接受唔到!

我可以話比你知日GAME無嘜影響!

夜GAME影響就會大D~
真品就無呢個問題 ???

買 Bushnell Holo Sight好過COPY EOTECH

36 123
發新話題