發新話題

真品......

引用:
原帖由 Kane 於 8-5-2007 17:56 發表
買 Bushnell Holo Sight好過COPY EOTECH
早兩日上18/F見到你所講既Bushnell Holo Sight,但系價錢同EOtech無咩分別~

引用:
原帖由 Kane 於 8-5-2007 17:56 發表
買 Bushnell Holo Sight好過COPY EOTECH
師兄有無圖可以睇下個樣呀 ?

回覆 #7 大武士69 的帖子

師兄言重喇, "知此近乎勇" "不恥下問"都係好事
不過最緊要係要知道自己想要D咩, 反而會問得仲詳細
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 bravohk 於 8-5-2007 19:27 發表

早兩日上18/F見到你所講既Bushnell Holo Sight,但系價錢同EOtech無咩分別~
EBXY
200USD 左右

引用:
原帖由 大武士69 於 8-5-2007 19:28 發表

師兄有無圖可以睇下個樣呀 ?
自己SEARCH la...............

引用:
原帖由 Kane 於 8-5-2007 22:17 發表

EBXY
200USD 左右
未計運費呢.....

引用:
原帖由 14692 於 8-5-2007 22:22 發表

未計運費呢.....
果DD SHIPPING......

回覆 #22 Kane 的帖子

仲有海關既'抽樣檢查'

引用:
原帖由 14692 於 8-5-2007 22:24 發表
仲有海關既'抽樣檢查'
見係bushnell應該唔會搞你既...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

回覆 #22 Kane 的帖子

200usd.....加50shipping 差唔多la~~
o個度都要四百港幣wor
加加埋埋係二手街都係差唔多價....
我就會係hk 買2手..好過係外國寄支2 手野...仲有風險

引用:
原帖由 ericx 於 9-5-2007 00:09 發表
200usd.....加50shipping 差唔多la~~
o個度都要四百港幣wor
加加埋埋係二手街都係差唔多價....
我就會係hk 買2手..好過係外國寄支2 手野...仲有風險
50 shhipping.........................
支鏡幾斤重呀?

小弟意見:

除非極度需要擁有個堅 aimpoint, acog , 否則, 可到鴨記買copy (aimpoint 唔駛$200, 同gp copy acog ta01nsn 99% 一樣的鴨記 acog 都係5xx, 應該可以好怏唔駛500)

因copy eotech 要over 1000, 所以就唔建議買copy, 寧願儲多d, 買支堅eotech, 或者買鴨記copy aimpint + acog 好過.

回覆 #26 Kane 的帖子

baybay就係賺shipping

回覆 #26 Kane 的帖子

我親身經歷...
有時唔係斷斤計既.
你未試過呢......

用C-MORE算.........:P

發新話題