發新話題

my team...

真神保祐你們

my team...

引用:
原帖由 忽必烈 於 11-5-2007 15:31 發表
真神保祐你們
真主保祐!!   多谢支持!!

又斬人頭呀 ??
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

"寧死不屈"?……MC仁?

my team...

引用:
原帖由 134a 於 11-5-2007 17:29 發表
"寧死不屈"?……MC仁?
yeah.....! he is my team member!!

好鐘意條頭巾 係咪廣華街就有?

引用:
原帖由 nsbq 於 11-5-2007 15:39 發表

真主保祐!!   多谢支持!!
  唔該,呢味野唔好亂玩
小弟覺得有點過火

回覆 #17 nsbq 的帖子

張相好似有點兒那個
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 12-5-2007 11:50 發表
張相好似有點兒那個
之前我地有幾張類似既相都俾 d 鬼佬媽到飛起, 話我地將佢地每一日面對既恐懼同埋911之後既瘡疤用黎開玩笑wor...

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 12-5-2007 13:59 發表

之前我地有幾張類似既相都俾 d 鬼佬媽到飛起, 話我地將佢地每一日面對既恐懼同埋911之後既瘡疤用黎開玩笑wor...
要求唔好要呢張相...有點兒那過

回覆 #24 RoyalMarine 的帖子

都過咗去喇, 算啦
本來無一物, 何處惹塵埃

my team...

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 12-5-2007 13:59 發表

take it easy......la! just a game.....bro!! 如果咁講!D巴勒斯坦,伊拉克或其他受過美軍殺害的無辜百姓見到有一大班wargame友沉醉於模仿美軍的相片,到時又話勾起痛苦回憶媽一餐咁咪好唔得閒!睇嘢客觀D啦!何必太執著呢!

引用:
原帖由 nsbq 於 14-5-2007 15:44 發表

take it easy......la! just a game.....bro!! 如果咁講!D巴勒斯坦,伊拉克或其他受過美軍殺害的無辜百姓見到有一大班wargame友沉醉於模仿美軍的相片,到時又話勾起痛苦回憶媽一餐咁咪好唔得閒!睇 ...
避重就輕啦.....正如靖國神社問題
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 nsbq 於 14-5-2007 15:44 發表

take it easy......la! just a game.....bro!! 如果咁講!D巴勒斯坦,伊拉克或其他受過美軍殺害的無辜百姓見到有一大班wargame友沉醉於模仿美軍的相片,到時又話勾起痛苦回憶媽一餐咁咪好唔得閒!睇 ...
執著唔係我, 係班鬼嗟.

費事麻煩, 陣間拖Q埋中國人落水, 歧視我地.

my team...

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-5-2007 16:43 發表

執著唔係我, 係班鬼嗟.

費事麻煩, 陣間拖Q埋中國人落水, 歧視我地.
呢D就叫做白色恐怖.............

發新話題