46 1234
發新話題

破門手Door Breacher Tactical 870

破門手Door Breacher Tactical 870

今日總算大功告成,朋友們你地裝咗未呀?老友上黎俾啲意見小弟吖。

先撩者賤,打死無怨。

你個招牌......令我睇唔清楚..

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-5-2007 17:55 發表
Much better.....

我鍾意!!

唔錯喎 幾好睇
正過原本
夠特別

引用:
原帖由 MG-42 於 9-5-2007 19:47 發表
嘩...呢枝Tanaka又新買o架~?  之前又GP 870....其實你有幾多枝870~

相入面果個頭好似冇"吉吉"既,有乜分別呢?
相裡面無"吉吉"嘅870同樣用黎爆門,有"吉吉"就唔會走位,爆門時"吉"住個door lock定好多。

870有買又有賣,之前嗰枝GP 870巳經賣咗俾一位大陸人。

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-5-2007 21:11 發表

相裡面無"吉吉"嘅870同樣用黎爆門,有"吉吉"就唔會走位,爆門時定"吉"住個door lock定好多。

870有買又有賣,之前嗰枝GP 870巳經賣咗俾一位大陸人。
原來"吉吉"是用來定位...

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-5-2007 23:11 發表

原來"吉吉"是用來定位...
你估用黎"吉"人咩...!   不過有好多人都未必知呢個火帽頭真正用處。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-5-2007 23:27 發表

你估用黎"吉"人咩...!   不過有好多人都未必知呢個火帽頭真正用處。
但木門就可以,鐵門就有機會溜下...

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-5-2007 23:31 發表

但木門就可以,鐵門就有機會溜下...
邊款鐵門先?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-5-2007 23:34 發表

邊款鐵門先?
不綉綱防火實心門加電鎖
Stainless Steel and Fire rated Door with E-lock.

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-5-2007 23:38 發表

不綉綱防火實心門加電鎖
Stainless Steel and Fire rated Door with E-lock.
大把方法爆,咪用定向爆走到門。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-5-2007 23:27 發表

我仲以為好似支Sxxxfire 0甘用黎格鬥用添....

引用:
原帖由 AJM 於 9-5-2007 17:53 發表
今日總算大功告成,朋友們你地裝咗未呀?老友上黎俾啲意見小弟吖。
我無呢個野,支槍無咁靚

全玩具。

皇家空軍

46 1234
發新話題