發新話題

ESS ADVANCER V12 GOGGLES

1) KITK
2) 忽必烈 到   
3) B20_hk
4) socomhk
5) Peacemaker
6) Nelson (家陣先報~~會唔會遲呀? )
7)
8)

引用:
原帖由 Nelson 於 22-5-2007 08:49 發表
1) KITK
2) 忽必烈 到   
3) B20_hk
4) socomhk
5) Peacemaker
6) Nelson (家陣先報~~會唔會遲呀? )
7)
8)
OK冇問題 ! 最緊要大家0岩時間就得 ! 我會PM我電話俾大家 。

汶汶冇野玩........

Kitk, Received the googles in good condition. Thank you so much for your time and effort. Own you a cup of tea.

隻鏡囉左...得聞出黎飲茶呀

KitK , Thank you so much

引用:
原帖由 hippies 於 22-5-2007 19:02 發表
汶汶冇野玩........
個個有野玩得你冇得玩大家覺得副野係咪型人必備呢 !

多謝大家咁合作 !! 基本上都係一個鐘頭以耐全部攪掂 ! 希望日後再有機會大家一齊掃平貨 !!

引用:
原帖由 kitk 於 22-5-2007 22:57 發表
多謝大家咁合作 !! 基本上都係一個鐘頭以耐全部攪掂 ! 希望日後再有機會大家一齊掃平貨 !!
大家咁話....我差你杯茶就真...個鏡真係好得

引用:
原帖由 kitk 於 22-5-2007 22:56 發表

個個有野玩得你冇得玩大家覺得副野係咪型人必備呢 !
蝦人地..............

多謝 kitk , 但係個鼻位唔係好貼臉, 請問有冇人知道點整?

引用:
原帖由 kitk 於 22-5-2007 22:57 發表
十ニ萬份謝謝

引用:
原帖由 14692 於 22-5-2007 05:13 發表
終於個個輪住嚟型
所以係時候要諗另一個款黎型

is so difficult to install the lens ..............

咁下一步個個都要買西瓜
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題