發新話題

ESS ADVANCER V12 GOGGLES

K爺加油!!

引用:
原帖由 kitk 於 13-5-2007 01:38 發表

大家信得過我先俾錢後俾貨又有咩所謂 , 最怕係個SELLER唔Q SHOW我
To: Kitk
回覆你的PM
之前個buyer無貨(25磅一對)
這個buyer -strikeforce1972(在鋪頭,信譽好) 就30磅一對(Ebay中應最平)
如果買5對就10磅運費
平均HKD500左右
之下link給你參考:

Replied from strikeforce1972

Hi there,
I cannot reduce below the £30 unit price but happy to reduce shipping if you are buying a quantity of them..maximum shipping £10 however many you buy....

回覆 #62 B20_hk 的帖子

出條link小心俾人warn
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-5-2007 20:40 發表

To: Kitk
回覆你的PM
之前個buyer無貨(25磅一對)
這個buyer -strikeforce1972(在鋪頭,信譽好) 就30磅一對(Ebay中應最平)
如果買5對就10磅運費
平均HKD500左右
之下link給你參考:
http://cgi.eb ...
THANKS ! 師兄 我相信買5對冇咩難度 , 等我CONTACT個BUYER問晒0的DETAIL , 另外師兄團購預埋你架嘛 ?

好啦我已經出左MAIL去個SELLER倒 , 我遲少少會講返0的詳細資料俾大家費事有混淆

太好了!!!

有性趣!!!!

1) KITK
2)小保(SiuPO1983)
3)Nelson  
4)忽必烈
5)hippies (皮)

1) KITK
3)Nelson  
4)忽必烈
6) Peacemaker

引用:
原帖由 kitk 於 14-5-2007 12:35 發表

THANKS ! 師兄 我相信買5對冇咩難度 , 等我CONTACT個BUYER問晒0的DETAIL , 另外師兄團購預埋你架嘛 ?
Thanks 25磅的seller已無貨,但30磅的seller仍有很多貨
多謝你預埋我。

1) KITK
3)Nelson  
4)忽必烈
6) Peacemaker
7) B20_hk (我要兩對)
8)

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-5-2007 22:21 發表

Thanks 25磅的seller已無貨,但30磅的seller仍有很多貨
多謝你預埋我。
if 30磅 total how much after with s/p, thx ?

引用:
原帖由 hippies 於 14-5-2007 23:41 發表

if 30磅 total how much after with s/p, thx ?
60 鎊 lor.

回覆 #71 RoyalMarine 的帖子

一個double
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 15-5-2007 04:56 發表
一個double
個seller可能咁覆

thanks for your reply.. we will ship to hong kong is 40 GPB,

OK ! 我已經問左個SELLER , 正如B20 兄所講係GBP160.00 - 5副 , 詳細少少資料如下 :

1) 價錢暫時$500.00 包運費
2) 副鏡本身都會跟返三色片
3) 到貨日期 - 約2個星期內
4) 交收方法 - 劃一時間MK交收
5) 付款方法 - 銀行轉賬 , 户口資料稍後PM各位 , 大家可以放心我會先俾錢買貨

引用:
5) 付款方法 - 銀行轉賬 , 户口資料稍後PM各位 , 大家可以放心我會先俾錢買貨
好似唔係咁好wor.....

你又出錢又出力............

最怕一陣d人又........
引用:
原帖由 myron21st 於 13-5-2007 19:15 發表

已更新,財政預算問題,唔好計我....

發新話題