發新話題

ESS ADVANCER V12 GOGGLES

Keith, Thank you for all your effort to get this done. Please keep in mind that the exchange rate on paypal is higher then you expect. I have left my cell
phone in your email. Please call me on Saturday or email me your account details for me to pay you. As I have go to China today and will not return
until Saturday. Thanks again.

引用:
原帖由 socomhk 於 16-5-2007 11:01 發表
Keith, Thank you for all your effort to get this done. Please keep in mind that the exchange rate on paypal is higher then you expect. I have left my cell
phone in your email. Please call me on ...
OK 師兄我會睇返實際總開支係幾多同埋邊樣最化算 !   好啦 07年度CGF 處女團體開始啦 !!!

引用:
原帖由 kitk 於 16-5-2007 11:45 發表

OK 師兄我會睇返實際總開支係幾多同埋邊樣最化算 !   好啦 07年度CGF 處女團體開始啦 !!!
你小心又引到阿皮黎呀...
有處女lee兩個字........
點都好....
多晒呀...kitk

好野俾晒錢啦 !!!  等個seller今晚覆幾時寄出 !

同時我睇返0的RATE , PAYPAL真係有心裝人 ,要自己揀CREDIT CARD RATE 定係佢個RATE好在有大家提點 ! 而家我計返晒所有SURCHARGE出黎應該係$507.00一副 。
GBP352 X1.0192 = GBP358.7584
大新銀行英鎊兌換價 : $ 15.545
GBP 358.7584 X 15.545 =$ 5576.8988
每副價錢 : $ 506.99 = $ 507.00
麻煩大家今晚CHECK PM 啦 !!

已付款 (交易编号 4KM29212LS4530336)  
原始交易  
日期  类型  状态  详细信息  金额
2007 五月 15  付款到Jasper Cox  已完成  ... -£352.00 GBP   
相关交易
日期  类型  状态  详细信息  金额
2007 五月 15  从信用卡收费  已完成  详细信息  £352.00 GBP  

多謝晒大家合作 !!! 希望下個星期會收倒份禮物 !!

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 16-5-2007 12:07 發表

點都好....
多晒呀...kitk
寶寶唔好講多謝錢係要俾既 , 如果十分滿意可以俾tips

引用:
原帖由 kitk 於 16-5-2007 12:32 發表

寶寶唔好講多謝錢係要俾既 , 如果十分滿意可以俾tips

冇問題
你要幾多bb 彈........
你要出黎收既wor.......

師兄如果有需要我都可以幫下手派......

就搵你地對鏡黎試槍 ! 睇下支210% APS 射埋去會點都好

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 16-5-2007 12:07 發表

點都好....
多晒呀...kitk
人地都仲係處女........

引用:
原帖由 hippies 於 16-5-2007 14:23 發表

人地都仲係處女........
都話左...好易引到佢黎既啦
中左....
點呀....是日處女

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 16-5-2007 14:26 發表

都話左...好易引到佢黎既啦
中左....
點呀....是日處女
處女...........

好SELLER CONFIRM左今日寄出 !

"Hi there,
Thank you for your order, they will be shipped off for you today, wednesday.
Kind regards
Jasper.
www.strikeforcesupplies.co.uk"

引用:
原帖由 kitk 於 16-5-2007 12:26 發表
好野俾晒錢啦 !!!  等個seller今晚覆幾時寄出 !

同時我睇返0的RATE , PAYPAL真係有心裝人 ,要自己揀CREDIT CARD RATE 定係佢個RATE好在有大家提點 ! 而家我計返晒所有SURCHARGE出黎應 ...
我比佢裝過1次
相差差不多元100 hkd

引用:
原帖由 Kane 於 16-5-2007 17:05 發表

我比佢裝過1次
相差差不多元100 hkd
我都係頭先一睇個總數發現唔對路貴左真係成舊幾水 :x

回覆 #132 kitk 的帖子

太好了 , 快有新嘢玩

發新話題