52 1234
發新話題

ESS ADVANCER V12 GOGGLES

頂.上次我SEND MSG問SELLER香港運費點計唔覆......:x :x

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 10-5-2007 17:28 發表
但係.....佢會唔會有fog呢?!
個窗仔係唔係真係有用呢?
應該有幫助不過你夠唔夠膽打game打開佢囉

不如攪團購啦!   返黎可能450架咋

其實最唔抵係運費 , 你寄一副返黎都起碼百幾蚊 幾副分返開每人一百幾十一定得 !
大家而家決定自己係咪想買 - 我地當500.00先啦 大家有興趣既就跟貼啦
1) KITK
2)
3)
4)
5)
6)
7)

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 11-5-2007 10:12 發表
其實最唔抵係運費 , 你寄一副返黎都起碼百幾蚊 幾副分返開每人一百幾十一定得 !
大家而家決定自己係咪想買 - 我地當500.00先啦 大家有興趣既就跟貼啦
1) KITK
2)小保(SiuPO1983)
3)
4)
5)
6)
7)
...
牛唔飲水係禁唔倒牛頭低既

引用:
原帖由 B20_hk 於 11-5-2007 23:27 發表
Today, I received the email from ebay seller.  He have 3 nos. of google now and give me offer for 80 prounds for all.  I think almost HKD 400 for each one.  I'll ask him again and request more stuff.
唔該晒師兄 ! 如果真係返倒咁多副咁就PREFECT啦 !!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-5-2007 11:58 發表

Hopefully.
攪唔攪得成都係要唔該晒你!

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-5-2007 00:51 發表

去ebay問過去買一對30英磅連運費HKD 450-500蚊左右
可以介紹係

但Kitk好似你才團購搞手
大家信得過我先俾錢後俾貨又有咩所謂 , 最怕係個SELLER唔Q SHOW我

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 13-5-2007 01:39 發表

加油呀
嘩大拿拿幾千蚊又夠過大海

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 13-5-2007 01:48 發表

你.....你咁樣既呀.........
有冇我份先
拿有好野呀呢期#857中國石油掘到大油田早排0的輪日升2600% , 而家話佢儲量可能高出20倍我地一於訓身買一隻 超級價外末日輪可能一日升 3000% 哈哈哈都可能咩都冇晒

廢話少講大家係咪真係唔介意俾左錢我先? 因為錢銀既野係最現實同埋要預返至少一個星期運貨
我計計下條數真係500一副倒  

引用:
原帖由 14692 於 13-5-2007 05:15 發表
記得問佢齊唔齊spare鏡片
收倒 !

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-5-2007 20:40 發表

To: Kitk
回覆你的PM
之前個buyer無貨(25磅一對)
這個buyer -strikeforce1972(在鋪頭,信譽好) 就30磅一對(Ebay中應最平)
如果買5對就10磅運費
平均HKD500左右
之下link給你參考:
http://cgi.eb ...
THANKS ! 師兄 我相信買5對冇咩難度 , 等我CONTACT個BUYER問晒0的DETAIL , 另外師兄團購預埋你架嘛 ?

好啦我已經出左MAIL去個SELLER倒 , 我遲少少會講返0的詳細資料俾大家費事有混淆

OK ! 我已經問左個SELLER , 正如B20 兄所講係GBP160.00 - 5副 , 詳細少少資料如下 :

1) 價錢暫時$500.00 包運費
2) 副鏡本身都會跟返三色片
3) 到貨日期 - 約2個星期內
4) 交收方法 - 劃一時間MK交收
5) 付款方法 - 銀行轉賬 , 户口資料稍後PM各位 , 大家可以放心我會先俾錢買貨

52 1234
發新話題