發新話題

ESS ADVANCER V12 GOGGLES

信字呢家野信唔過架   多0的條數大0的夠我買多幾手 哈哈

引用:
原帖由 大武士69 於 15-5-2007 13:27 發表

同意...!

所以不妨pm入錢途徑...

另一方面, seller係咪一定有咁多貨呢? 入左錢萬一唔夠或無貨亦都要安排番退錢途徑...
你放心如果真係冇料到我一定會即時入返數 ! 要扼都扼一千幾百萬食過世先得  

希望今晚唔好又加多幾個如果唔係我真係唔抵得你死 !

引用:
原帖由 大武士69 於 15-5-2007 14:34 發表

kitk兄有無計過依家總共有幾多人訂左同埋SELLER果邊有無咁多貨呀 ?
而家10個人訂 , seller有27件貨 ! 放心啦應該冇問題既 !

引用:
原帖由 hippies 於 15-5-2007 15:55 發表

10個 wor.......經濟上 ok!?

1) KITK
2)小保(SiuPO1983)
3)Nelson  
4)忽必烈
5)hippies (皮)
6) Peacemaker
7) B20_hk (我要兩對)
8) B20_hk
9)socomhk
10)大武士69
我用paypal through credit card俾咋....係啦駛唔駛俾手續費 ?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 15-5-2007 18:05 發表

上岸ed.
我怕你副鏡一陣有咩事要再買咁就唔好啦

引用:
原帖由 Kane 於 15-5-2007 18:57 發表

buyer:
6 幾多比幾多(Your bank 會有hkd > usd 的 fee, about 1.92%)
seller:
4%

Tips:
paypal 有得hkd > usd
but about 8.x hkd : 1 usd
即係呃細路唔識野用佢個對換價
我suggest 6卡比pay ...
Thank you 晒 !!!

引用:
原帖由 hippies 於 15-5-2007 19:10 發表

all total price 除 10 個型人!!!

that's all!!
邊個最型邊個俾最多 !!!

HELLO EVERYBODY ! 個SELLER覆左我架啦佢話每對GBP 32.00 連運費 , 我會0係12:00鐘過數 :

"Hi Keith..
To make it simple, add £2 GBP shipping to each pair of goggles...ie 5 pairs add £10, 10 pairs add £20 etc..
Therefore if you want ten pairs at present you pay £300 plus £20 = £320. GBP.
Paypal funds to info@strikeforcesupplies.co.uk
Cheers
Jasper."

引用:
原帖由 socomhk 於 16-5-2007 11:01 發表
Keith, Thank you for all your effort to get this done. Please keep in mind that the exchange rate on paypal is higher then you expect. I have left my cell
phone in your email. Please call me on ...
OK 師兄我會睇返實際總開支係幾多同埋邊樣最化算 !   好啦 07年度CGF 處女團體開始啦 !!!

好野俾晒錢啦 !!!  等個seller今晚覆幾時寄出 !

同時我睇返0的RATE , PAYPAL真係有心裝人 ,要自己揀CREDIT CARD RATE 定係佢個RATE好在有大家提點 ! 而家我計返晒所有SURCHARGE出黎應該係$507.00一副 。
GBP352 X1.0192 = GBP358.7584
大新銀行英鎊兌換價 : $ 15.545
GBP 358.7584 X 15.545 =$ 5576.8988
每副價錢 : $ 506.99 = $ 507.00
麻煩大家今晚CHECK PM 啦 !!

已付款 (交易编号 4KM29212LS4530336)  
原始交易  
日期  类型  状态  详细信息  金额
2007 五月 15  付款到Jasper Cox  已完成  ... -£352.00 GBP   
相关交易
日期  类型  状态  详细信息  金额
2007 五月 15  从信用卡收费  已完成  详细信息  £352.00 GBP  

多謝晒大家合作 !!! 希望下個星期會收倒份禮物 !!

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 16-5-2007 12:07 發表

你小心又引到阿皮黎呀...
有處女lee兩個字........
點都好....
多晒呀...kitk
寶寶唔好講多謝錢係要俾既 , 如果十分滿意可以俾tips

就搵你地對鏡黎試槍 ! 睇下支210% APS 射埋去會點都好

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 16-5-2007 14:26 發表

都話左...好易引到佢黎既啦
中左....
點呀....是日處女
處女...........

好SELLER CONFIRM左今日寄出 !

"Hi there,
Thank you for your order, they will be shipped off for you today, wednesday.
Kind regards
Jasper.
www.strikeforcesupplies.co.uk"

發新話題