發新話題

ESS ADVANCER V12 GOGGLES

引用:
原帖由 Kane 於 16-5-2007 17:05 發表

我比佢裝過1次
相差差不多元100 hkd
我都係頭先一睇個總數發現唔對路貴左真係成舊幾水 :x

引用:
原帖由 大武士69 於 17-5-2007 09:52 發表
其實呢副鏡係咪剩係得英軍用...?
好似美佬都有

今日既更新 :

Hi there,
They were shipped out wednesday, so should be with you in 7 to 10 days approx? Sent as two packets, 5 and 6 per parcel..
Cheers
Jasper.

我都問緊佢有冇tracking no.

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-5-2007 22:09 發表

多謝Keith 兄, 不惜付出時間精神努力
為我們團購做Coordinator...

再三感激
唔好客氣 ! 只係咁0岩大家機緣巧合之下有呢個機會俾小弟執平貨 ! 訂一副又係咁做十副又係咁做,大家合作既攪團體理應唔會有問題 !

大檸樂~~~~~~今日返工晨早流流收大信封 ! 但係點解係由英國黎既 ?仲要兩大包!?

引用:
原帖由 忽必烈 於 21-5-2007 12:05 發表
yeah....鏡仔到手...今個星期囉去玩先
唉呀死.....今個禮拜冇晒錢搭車出去MK

引用:
原帖由 hippies 於 21-5-2007 11:58 發表

SHxT~~咁Q快?!?!

係呀 0岩0岩上星期叫隻飛機開TURBO 送過黎 點知都係要 4日

引用:
原帖由 socomhk 於 21-5-2007 12:05 發表
嘩, 好型呀! 好嘢, 有新 ( 型 ) 玩具用. 唔該哂!
遲0的大家可以同女朋友玩美少女戰士

引用:
原帖由 hippies 於 21-5-2007 12:15 發表
快d交收 la............

汶汶好心急..........
乜你好心急咩 ?? 我又唔係好急喎 !!! 唉呀 死啦今個星期冇錢開飯 ! 不如一日交 一件個個屈一餐咁咪成個星期有飯開囉 !!

引用:
原帖由 socomhk 於 21-5-2007 14:00 發表
冇問題, 你想食嘜嘢?
突然感覺到塵世間真係好warm

好廢話少講 ! 大家最心急都係想知幾時交收架啦 , 唔該各位到出大家方便交收既時間 !

1) KITK - TUE,THU-FRI 7:00 PM MK
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)

引用:
原帖由 hippies 於 21-5-2007 13:02 發表

汶汶有比貼士ka wor..........
如果你係KATHY CHOW請返你食飯又點話

引用:
原帖由 hippies 於 21-5-2007 15:13 發表
汶汶 help 大家keep住先 la........
呢個提議一流 !!! 一次過交個重任俾你唔駛我周幾轉 !! 大家點睇 ??

引用:
原帖由 hippies 於 21-5-2007 17:01 發表

大家可以去 bay bay 搵我la..............
到時你俾人蹂躪時唔好叫唔好

引用:
原帖由 大武士69 於 21-5-2007 17:27 發表
1) KITK - TUE,THU-FRI 7:00 PM MK
2) hippies - mon~fri 1930 after MK
3)忽必烈 - mon~fri 1800 - 2000 MK
4)小保 - 星期三 6:00 pm..hki or mk都ok..星期四,五whole day啦...(今個星期)
5)socomhk- nex ...
睇黎大家聽晚都好似幾得閒喎 , 咁第一輪就一於星期二晚5月22號晚上7:00 MK廣華街等 , OK既人請跟POST

1) KITK
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)

引用:
原帖由 Nelson 於 22-5-2007 08:49 發表
1) KITK
2) 忽必烈 到   
3) B20_hk
4) socomhk
5) Peacemaker
6) Nelson (家陣先報~~會唔會遲呀? )
7)
8)
OK冇問題 ! 最緊要大家0岩時間就得 ! 我會PM我電話俾大家 。

發新話題