發新話題

選擇GBB問題

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 23:05 發表

個Loading Nozzle Set爆咗一部份
(可能唔算爆BOLT)
換啦....
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 23:05 發表

個Loading Nozzle Set爆咗一部份
(可能唔算爆BOLT)
咁就買番飛機, Bolt Lock, 整埋隻匣就精神哂啦

我把GP冇打一排,早個星期準備打cqb想上D油啦,跟手試下槍,點知5個匣有3個漏 ...唔怕,打室內仲有2隻PROWIN匣夠打啦.... ...點知試多幾下 爆機咀....
不過我已經買定一隻後備bolt carry & 2 x Nozzle... .....BUT ......又打爆機!!!!
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 23:18 發表
我把GP冇打一排,早個星期準備打cqb想上D油啦,跟手試下槍,點知5個匣有3個漏 ...唔怕,打室內仲有2隻PROWIN匣夠打啦.... ...點知試多幾下 爆機咀....
不過我已經買定一隻後備bolt carry & 2 x Nozzle... ...
我一月打完
7月先用
3個匣2隻漏

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 23:18 發表
不過我已經買定一隻後備bolt carry & 2 x Nozzle... ...
咩牌子bolt

但第二晚我朋友搵到自己10幾年前買入既WE M4, 咩都冇攪就俾我玩...除左得2隻匣60BBs,好快俾我打晒,我一丁點都冇投訴
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 23:24 發表
但第二晚我朋友搵到自己10幾年前買入既WE M4, 咩都冇攪就俾我玩...除左得2隻匣60BBs,好快俾我打晒,我一丁點都冇投訴
10年!?

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 23:21 發表

咩牌子bolt
1隻GP正,1隻WA負,1隻大流量唔知咩牌子跟BOLT一齊既
菜鳥一號

引用:
原帖由 sam524 於 18-7-2010 23:25 發表

10年!?
無記錯WE GBB M4好似係09年初出

呵呵...可能有了,佢連石油氣吹彈喉槍都仲收藏在家中...
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 23:29 發表
呵呵...可能有了,佢連石油氣吹彈喉槍都仲收藏在家中...
WE出GBB先2年...

我鬼知WE有幾久年紀咩 ...見到把槍,好像响地低搵出來一樣勁舊囉
菜鳥一號

咿....咁我買嗰把都唔舊喔
菜鳥一號

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 20:15 發表
無錯係Prime,咁請問師兄你枝Ino用咩夾同換咗邊隻bolt stop?10版可否用agm夾呢?同埋要唔要換內管?好多問題,麻煩晒師兄!
我用PROWIN 同 bomber 都有﹐bomber就比較FIT位﹐prowin 就稍為打得順少少﹐總括來講兩個牌子都可以~
agm 我未試過, 不過我覺得你既然玩得inokatsu, 不妨用返的好少少既夾~
內管同穩定性無關﹐換吾換就睇你自己要求啦~

引用:
原帖由 victorlee48 於 18-7-2010 23:51 發表

我用PROWIN 同 bomber 都有﹐bomber就比較FIT位﹐prowin 就稍為打得順少少﹐總括來講兩個牌子都可以~
agm 我未試過, 不過我覺得你既然玩得inokatsu, 不妨用返的好少少既夾~
內管同穩定性無關﹐換吾換就睇你自己 ...
agm一般,無bomber咁好用同易流氣

發新話題