發新話題

選擇GBB問題

引用:
原帖由 victorlee48 於 18-7-2010 23:51 發表

我用PROWIN 同 bomber 都有﹐bomber就比較FIT位﹐prowin 就稍為打得順少少﹐總括來講兩個牌子都可以~
agm 我未試過, 不過我覺得你既然玩得inokatsu, 不妨用返的好少少既夾~
內管同穩定性無關﹐換吾換就睇你自己 ...
咁師兄你換咗邊隻bolt stop,thx.

引用:
原帖由 jerjer 於 19-7-2010 01:52 發表

咁師兄你換咗邊隻bolt stop,thx.
RA tech~

thx c hing

買M4 GBBR之前可以同班C-Hing去乜乜軍軍軍馮吉鄉玩一次! 乜系统都有人玩! 睇人玩又惜佢地啲槍試吓就最好ga啦! 到時咪知想買YYE or YYA系统....... 個系統係"真係"得(掂)既! 到時你想放幾多錢改都唔成問題! 徑過一般慢長試槍後我就揾左YYE系統做改槍platform啦.......!

回覆 64# 的帖子

多謝師兄嘅意見。

wa system只諗prime/井勝/R.S
其他?88!
太陽神

回覆 66# 的帖子

係丫,如果wa sys只諗prime & 井勝

有冇諗過mp7????作戰能力直迫m4gbb
而且準確性,耐用性同穩定性都好高

引用:
原帖由 enzo 於 19-7-2010 23:20 發表
有冇諗過mp7????作戰能力直迫m4gbb
而且準確性,耐用性同穩定性都好高
ksc mp7 超好玩....玩到你唔停得手
菜鳥一號

回覆 68# 的帖子

無丫,都係鐘意m4多d

引用:
原帖由 jerjer 於 20-7-2010 02:44 發表
無丫,都係鐘意m4多d
haha~~buy inokatsu lar~~~~
u like CQB version or normal M4?

回覆 71# 的帖子

normal la,如果短嘅話就會考慮Bom Ber MK18

都係gha! 自己覺得最新板本井性點都高過派仔啲啲.......買左唔會後悔, 因為佢點都係最貴個幾支其中之一! 計GBBR新仔或我呢啲dummy玩家來講新板井性係最好最實際! 如果連佢都出事的話(如果的話)! 其他同類系统產品就可以好大幾會慳翻啦因為最貴嘅以經玩左啦! 到其時如果要"上訴"就可以試YYE! 再覺得唔咪太好重可以再上多一次訴買"企J"! 如此一定味必死錯人.......

回覆 73# 的帖子

唔好撚化我啦師兄 你都放低咗你d井#投入咗YYE la 但何解師兄覺得最新板井性比派仔高dd?邊部份優勝d?同埋有個問題想問吓師兄,其實YYE可唔可以好似YYA咁買parts自組一枝呢?因為我見YYE都有唔小parts,thx.

#74!

呵! 買YYE係個人撰擇. 點解本人覺得井性會比泒仔高級啲啲只係個名氣及佢上下身啲料及生產質量的確比起珍窗身造法好好好同樣(eg. 鍛鋁合金, hard andoised layer及再電黑), 同時成品槍出盒都係幾仟, 整支派仔一啲都唔平如果有要求! 淨係買珍窗外皮配件都過皮重味計調教等等費用,  但直接買支井性就方便得多, 尤其是當你賣槍時支井性成支原裝連盒連夾連單據放, 令買家"接手"時清楚知道有乜野要整, 而其如所有後加珍槍補品可以分開賣! 一舉兩得! 如果支野係派仔就麻煩啦淨拆個二手舊身唔賣得多錢! 成支派仔放一定唔吸井牲同珍品分開放收得多錢!

玩YYE可以自組一支! 不過係比有要求之人為有"數"等同再加切派仔道理一樣! 否則都係買成槍交為著數得多.

講時講試打場game先致買啦! Shoot round first talk

發新話題