發新話題

選擇GBB問題

引用:
原帖由 19940827 於 18-7-2010 13:47 發表
因為.....爛尾
因心機搞的, 好多野都可以學番黎既...

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 17:02 發表
因為睇過好多師兄嘅post之後覺得好難有一枝表現穩定嘅、所以一直都卻步,但aeg又好悶、悶到唔想玩。因為d錢好辛苦搵同儲返嚟、唔想胡亂買咗之後後恢,所以喺決定買之前想各位師兄俾&# ...
一分錢一分貨, Prime級數的CNC是誤差小D, 都好小出事.
粗用的, 鍛造的Ino亦唔錯.
但就唔好買豬P啦.
而最近的Kings岩屎 Overall評語唔錯.

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 22:46 發表

我支金弓m4 GBB係咁
GBB 呢家野真係睇采數, 我支JG打左半年有多(10月買), 只係換左仿派米AEG Hop Up座, Buffer同鋼bolt lock, 今日都仲係精神
個Mag仲成日跌落地版, 都係無事(無改過)

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 22:54 發表

無事喎
係匣漏氣......
師兄, 我隻匣試過一次打到無哂氣, 唔記得入番D氣三日後, 入氣時谷唔番個Value上黎(唔關切氣片事), 搞到差唔氣.
最後由佢差, 又由佢漏, 過左兩三分鐘, 竟然又無事 我個匣係屋企仲要成日跌落地(硬地版)

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 22:57 發表

匣漏氣
BOLT爆左,BOLT LOCK壞左
大大小小問題不能全錄
匣漏氣同BOLT LOCK就易搞啦, 但.....BOLT點爆法

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 23:04 發表

唔好跌禁多
自己修理會好難....
次次都甩手  好采隻匣同地版都無事

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 23:05 發表

個Loading Nozzle Set爆咗一部份
(可能唔算爆BOLT)
咁就買番飛機, Bolt Lock, 整埋隻匣就精神哂啦

引用:
原帖由 sam524 於 18-7-2010 23:25 發表

10年!?
無記錯WE GBB M4好似係09年初出

發新話題