發新話題

選擇GBB問題

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 17:02 發表
因為睇過好多師兄嘅post之後覺得好難有一枝表現穩定嘅、所以一直都卻步,但aeg又好悶、悶到唔想玩。因為d錢好辛苦搵同儲返嚟、唔想胡亂買咗之後後恢,所以喺決定買之前想各位師兄俾&# ...
歡迎你加入GBB行列~~
我自己用緊inokatsu M4 2010 version, 買返來之後自己整過少少已經有頗穩定既表現
簡單來講我只換了hop up rubber, bolt stop, 同埋用沙紙磨過上彈位(解決碎彈問題)
當然可能係我好彩~~我都聽過有好多師兄投資了很多錢同心機都吾滿意
你講既P牌係指PRIME嗎? 我本來都有考慮過, 不過要自己慢慢砌所以放棄了~~

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 20:15 發表
無錯係Prime,咁請問師兄你枝Ino用咩夾同換咗邊隻bolt stop?10版可否用agm夾呢?同埋要唔要換內管?好多問題,麻煩晒師兄!
我用PROWIN 同 bomber 都有﹐bomber就比較FIT位﹐prowin 就稍為打得順少少﹐總括來講兩個牌子都可以~
agm 我未試過, 不過我覺得你既然玩得inokatsu, 不妨用返的好少少既夾~
內管同穩定性無關﹐換吾換就睇你自己要求啦~

引用:
原帖由 jerjer 於 19-7-2010 01:52 發表

咁師兄你換咗邊隻bolt stop,thx.
RA tech~

引用:
原帖由 jerjer 於 20-7-2010 02:44 發表
無丫,都係鐘意m4多d
haha~~buy inokatsu lar~~~~
u like CQB version or normal M4?

引用:
原帖由 jerjer 於 20-7-2010 11:49 發表
normal la,如果短嘅話就會考慮Bom Ber MK18
icic~~both are good choice~~~

u wont regret buying either one~

發新話題