17 12
發新話題

想問有關 KSC M93R II PARTS

想問有關 KSC M93R II PARTS

0岩0岩買左支KSC93R II但係冇留意多唔多PARTS , 其實成份膽如飛機0個0的有冇得補品 , 因為好似唔覺有人提呢支野 。

THX !

飛機損耗係其次, 反而 3 連發個 mechanism 要小心 d, 因為好易死.

引用:
原帖由 kei_2000s 於 10-5-2007 10:46 發表
飛機損耗係其次, 反而 3 連發個 mechanism 要小心 d, 因為好易死.
久聞呢個三連發既問題 , 但係除此之外靖問仲有冇其他野?? 因為上網見倒有支落晒COMPRESSOR同骨既放550想用黎當SPARE , 但係佢話壞飛機但係上網又CHECK唔倒有飛機賣

我果支就係個3連發之前有問題, d野磨舌左,  而家用達左 pat 混合膠頂住先. 相之後頂上來.

ps. 我的買左2年幾.

引用:
原帖由 kei_2000s 於 10-5-2007 13:00 發表
我果支就係個3連發之前有問題, d野磨舌左,  而家用達左 pat 混合膠頂住先. 相之後頂上來.

ps. 我的買左2年幾.
擒晚用TOPGAS打老原滑架三連發係好爽但係好似有0的怕佢會爆飛......

回覆 #5 kitk 的帖子

小心打打吓會變連發......
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 11-5-2007 05:01 發表
小心打打吓會變連發......
咁咪變左G18C........

回覆 #7 kitk 的帖子

我以前果支.......

引用:
原帖由 14692 於 12-5-2007 11:45 發表
我以前果支.......
玩落去好好feel ! 但係真係愈玩愈驚

引用:
原帖由 kitk 於 12-5-2007 18:35 發表

玩落去好好feel ! 但係真係愈玩愈驚
我的 93r 3連發失靈後修復.

因為 3 連發時最後果發壓個鈎落去時行程唔夠, 所以 pat epoxy 落去個 disconnector 度. 之後再打磨. 仲要 cut 走小小膠來避 epoxy.

引用:
原帖由 kei_2000s 於 12-5-2007 23:44 發表

我的 93r 3連發失靈後修復.

因為 3 連發時最後果發壓個鈎落去時行程唔夠, 所以 pat epoxy 落去個 disconnector 度. 之後再打磨. 仲要 cut 走小小膠來避 epoxy.
yayay超detail唔該晒師兄 !!

回覆 #10 kei_2000s 的帖子

師兄你果把都仲叫玩得番, 我之前把93R果塊直頭斷埋

引用:
原帖由 14692 於 13-5-2007 05:11 發表
師兄你果把都仲叫玩得番, 我之前把93R果塊直頭斷埋
有無咁爪張....sorry about this..

引用:
原帖由 kei_2000s 於 13-5-2007 08:06 發表

有無咁爪張....sorry about this..
有冇鋼既補品呢 ?

回覆 #13 kei_2000s 的帖子

果時未出金屬身
補品又唔多

17 12
發新話題