發新話題

WE M14 入手ed...

引用:
原帖由 mujiadam 於 19-7-2010 19:45 發表

可能細佬我孤陋寡聞啦~之前玩咁多把we m4 呀,416 都冇事~完來係正常既,真係要上黎同多d師兄學習~
m4同416隻匣活動唔會大得去邊...
而且有銅芯...
出氣口同bolt對唔正o既問題可以話係唔存在...
開膛版就唔同呢...

引用:
原帖由 sam524 於 19/7/2010 19:46 發表

我等佢出marking...
到時就買到套木身...
再買多套EBR kit...
買埋支TR21...
大計...呵呵呵...

其實...我諗多左...
marking我諗住拎出去搵人整!
收返個真木身...但有人話對岸壇有POST話要上真品木身要大修...
我要買EBR kit,砌返Botasky枝EBR出黎
引用:
原帖由 seamoncheng 於 19/7/2010 19:47 發表

木身同ebr你都仲可以諗下....TR21就...短時間內係無可能既事喇
學蠔屎咁話,買二手囉

"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 sam524 於 19-7-2010 19:50 發表

m4同416隻匣活動唔會大得去邊...
而且有銅芯...
出氣口同bolt對唔正o既問題可以話係唔存在...
開膛版就唔同呢...
我呢堆m14既問題就唔係出氣口同valve等既問題,係當隻匣有小小鬆,...係隻匣頂高左小小小,隻匣頂bolt lock 果個位有小小高左......

引用:
原帖由 mujiadam 於 19-7-2010 19:53 發表

我呢堆m14既問題就唔係出氣口同valve等既問題,係當隻匣有小小鬆,...係隻匣頂高左小小小,隻匣頂bolt lock 果個位有小小高左......
玩得GBB預左有咁o既問題...

引用:
原帖由 sam524 於 19-7-2010 19:59 發表

玩得GBB預左有咁o既問題...
好在..呢堆都唔係我架姐~

引用:
原帖由 jackieyue 於 19-7-2010 19:51 發表

marking我諗住拎出去搵人整!
收返個真木身...但有人話對岸壇有POST話要上真品木身要大修...
我要買EBR kit,砌返Botasky枝EBR出黎

學蠔屎咁話,買二手囉
你有幾可見到有人放呀

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19-7-2010 20:10 發表

你有幾可見到有人放呀
都唔少人放...

引用:
原帖由 sam524 於 19-7-2010 20:11 發表

都唔少人放...
真係
我唔多覺既....

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19/7/2010 20:13 發表

真係
我唔多覺既....
前幾日先有人放... $4800
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 jackieyue 於 19-7-2010 20:16 發表

友台都唔少人放...

引用:
原帖由 jackieyue 於 19-7-2010 20:16 發表

新既幾錢
呢D野我唔係咁熟

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19-7-2010 20:18 發表

新既幾錢
呢D野我唔係咁熟
新o既6xxx...
唔過6600...
不過唔知連唔連mount...

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19/7/2010 20:18 發表

新既幾錢
呢D野我唔係咁熟
唔知6字頭定8字頭,我對TR21冇性趣,唔多留意,問samsam

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19-7-2010 20:18 發表

新既幾錢
呢D野我唔係咁熟
18/f 7xxx
mount 1xxx
2手 4xxx-6xxx (仲要有運氣)
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題