44 123
發新話題

WE M14 入手ed...

點解鍾意過條"老銅"土膽就係有小小意思! 隻夾個膠頂口唔易出事! 密氣! 唔知呢支M14會唔會有銅膽出呢?

回覆 1# 的帖子

我噚日都入咗支!到宜加都未有時間試.  不過聽完各C-Hing啲評語 . 都唔知改唔上去個TROY托好
支14唔緊要,個托難揾呀!

附件

21-7-2010 00:10

引用:
原帖由 MANKF 於 21-7-2010 00:10 發表
我噚日都入咗支!到宜加都未有時間試.  不過聽完各C-Hing啲評語 . 都唔知改唔上去個TROY托好
支14唔緊要,個托難揾呀!
搵到都未必岩位x!!

c-hing! 乜呢支野唔可以直裝tory托?   唔咪瓜! YYE啲野應該係直裝! 買好唔買好呀!

回覆 34# 的帖子

Hi!C-Hing唔好咁緊張,等咗UUE咁耐!其實就係等佢個〝素〞姐. 應該冇問題,不過我重未得閒試.多口一問...C-Hing個Troy托係咩色架

http://www.youtube.com/watch?v=C ... ynext=1&index=3

睇完呢條片! YYE支M14都掂wor! 好想買添

可能要係米角揾parts.......

引用:
原帖由 MANKF 於 21-7-2010 20:59 發表
Hi!C-Hing唔好咁緊張,等咗UUE咁耐!其實就係等佢個〝素〞姐. 應該冇問題,不過我重未得閒試.多口一問...C-Hing個Troy托係咩色架
換kit就睇定d先啦

引用:
原帖由 rho837 於 22-7-2010 17:19 發表
http://www.youtube.com/watch?v=C ... ynext=1&index=3

睇完呢條片! YYE支M14都掂wor! 好想買添

可能要係米角揾parts.......
我有D想試下打20隻匣

You can shoot 30 mags.

I like this old dady style. I want to build one or this similar GBBR M14! Reference from desertwarriorproducts.

我鐘意呢枝多D

Yee! 又係啲貴野! 個樣太惡.......會嚇親啲細路仔!

仲係諗緊上咩好...  真木托就有一支電架啦...  we 個支上ebr 定係tory好... 好煩惱
惡膠.退散

引用:
原帖由 mujiadam 於 19-7-2010 19:45 發表

可能細佬我孤陋寡聞啦~之前玩咁多把we m4 呀,416 都冇事~完來係正常既,真係要上黎同多d師兄學習~
WE m系冇事係正常
但wa多數有事

44 123
發新話題