70 12345
發新話題

改底中...

改底中...

師兄們...小弟支416(v記)如果想改底中力, 射頻唔需要太快, 應該要換d乜野parts呢 ? 有乜原裝野可以用番呢 ? (已換s記hopup)...many thanks !!!

換彈弓,做密氣,已經夠

最好可以成個波箱D野都換哂佢.........
因為VFC裹面D料唔係好得..............................
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

真係咁差,仲諗住買添

家陣諗住先換左呢幾樣野先...:

1. S記BEARING拍頭
2. S記BEARING尾頂
3. 鋼杯士

睇下出黎有咩效果先...

引用:
原帖由 M60E4 於 27-5-2007 11:00 發表
換M120彈弓,已經夠
好似有人話s記彈弓快淋...pdi會唔會好d...?
再講...原裝齒頂唔頂得順條彈...?

引用:
原帖由 大武士69 於 28-5-2007 12:33 發表

好似有人話s記彈弓快淋...pdi會唔會好d...?
再講...原裝齒頂唔頂得順條彈...?
M120 既話就應該唔得, 120% 都ok 既

引用:
原帖由 華田 於 28-5-2007 15:34 發表

M120 既話就應該唔得, 120% 都ok 既
兩條彈弓力度爭幾遠...? 要換的話係咪一定要換埋d齒...? 見到s記副超高扭力齒$5xx係咪無咁易掃...?

引用:
原帖由 大武士69 於 28-5-2007 16:33 發表

兩條彈弓力度爭幾遠...? 要換的話係咪一定要換埋d齒...? 見到s記副超高扭力齒$5xx係咪無咁易掃...?
人地話一條m120 做到底邊力, 我就120% 都係做到一面多d
咁你話差幾遠?

[quote]原帖由 M60E4 於 28-5-2007 18:41 發表
用吉記SP120, 全原裝馬記Set得好打到15000-20000以上。(用9.6V)
V記我打

唔同槍有唔同效果架wo

回覆 #9 大武士69 的帖子

有時大力彈弓唔一定代表好力, 要好多野配合, 當你明白波箱既運作原理/氣缸/鎗管既關係, M100彈弓都可以OK好力又夠遠, 無須一味追求"力大=好"
本來無一物, 何處惹塵埃

70 12345
發新話題