發新話題

改底中...

明白...!!! 如果想買pdi...邊個型號既力度會相等於吉記sp130...?

回覆 #16 大武士69 的帖子

大武士69 兄
吉記sp130相等於190-210%, 睇手工而定

回覆 #16 大武士69 的帖子

另外補充句以HK 416槍管長度以我改Pdi 170%已爽底中

回覆 #17 M60E4 的帖子

對於電鎗我仲係一個新仔
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 mwh928 於 29-5-2007 22:13 發表
另外補充句以HK 416槍管長度以我改Pdi 170%已爽底中
416 管長D定係M4 管長
M4 管長130% 已底中

回覆 #21 車厘子 的帖子

416睇你係咪14吋管
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 mwh928 於 29-5-2007 22:13 發表
唔該哂咁多位師兄指點...咁即係話如果用10.4"短管就要用pdi 170%以上...?

有無師兄可以幫下手...因為諗住今個禮拜有時間就去鎗街執料開工......

引用:
原帖由 M60E4 於 31-5-2007 21:38 發表

師兄上堂要聽書,短管用170%以上或吉記SP130($70),因為我知道你set槍功力有限,用大力D彈弓去彌補你的不足。
係喎......麻煩哂師兄......如果施工期間有問題, 可能要再麻煩師兄幫忙...希望師兄唔好見怪.........

回覆 #26 大武士69 的帖子

我見你用緊頭像係eotech 551 or 511?

係551......

再重新點算一下, 應該係以下呢幾樣野, 執齊就可以開工..........

P.S. 仲想問多句, 如果換呢條彈弓, 條天梯或者原裝齒係咪頂得順呢...

附件

Bearing 尾頂.jpg (13.18 KB)

1-6-2007 19:21

Bearing 尾頂.jpg

Bearing 拍頭.jpg (12.36 KB)

Bearing 拍頭.jpg

PDI 190%.JPG (19.24 KB)

PDI 190%.JPG

頂唔到好耐

發新話題