發新話題

改底中...

如果經驗唔夠,唔好改太勁,少少扁差就好易掃,sp120樓下la,只係個人意見

回覆 #29 大武士69 的帖子

換膠柏頭, 冇咁傷
本來無一物, 何處惹塵埃

但係我想用pdi...170%會唔會好d呢...?

bearing拍頭有咩唔好處...?

唔係話 bearing 拍頭唔好...係叫你買 膠o既 bearing 拍頭,你相果張隻係金屬.

引用:
原帖由 heihei123 於 2-6-2007 13:28 發表
唔係話 bearing 拍頭唔好...係叫你買 膠o既 bearing 拍頭,你相果張隻係金屬.
哦...咁firxt記有無膠bearing拍頭架...?

引用:
原帖由 heihei123 於 2-6-2007 13:28 發表
係咪即係呢隻...?

其實如果真係要換pdx 180%或者190%, 個波箱裡面仲有咩需要換呢 ? 換完可以襟打d呢 ?

附件

4-6-2007 19:22

唔打快頻就襟打

回覆 #36 大武士69 的帖子

要襟打, 可以唔洗改咁大, M100都夠打

引用:
原帖由 14692 於 5-6-2007 05:19 發表
要襟打, 可以唔洗改咁大, M100都夠打
m100 = s記 ?
= pdi ??? %

引用:
原帖由 大武士69 於 5-6-2007 10:51 發表

m100 = s記 ?
= pdi ??? %
120%

支鎗唔諗住打快頻, 改完都未必會落場打, 只係想試下自己有無能力改到有爽底中力.
所以一直考慮究竟邊個組合可以做到呢個效果. (因為自知對改鎗無經驗, 所以先有咁多問題...各位唔好見怪...thanks !)

回覆 #41 大武士69 的帖子

M100+做好密氣都可能得
(by luck)

what I did to my TM P90... I bought the Systema M120 FTK and with 9.6V battery... as result it give me around 1.6J...

also I heard you could get to around 1.5J from a M120 Systema spring... but since then the gear won't last long enough
Guns... lots of Guns...

...明白...!
所以我除左想換彈弓之外, 仲想跟手換埋其他parts, 所以想綜合咁多師兄既意見, 究竟乜野parts夾埋條170%或者190因為想用pdi彈弓)既彈弓可以配合得最好同埋最襟打...

用得咁大力

發新話題