發新話題

WE MP5

因為玩過KSC MP7好好玩,但個外型實在”接受唔到囉”。
希望WE出個MP5,第時打CQB又多支槍玩了。
菜鳥一號

ksc mp7個外型有咩接受吾到?
我要a5
應該系close bolt架可- -

回覆 47# 的帖子

MP7 我係唔鍾意佢唔太USER FRIENDLY,可能我朋友用唔到槍帶,攪到我成場都要用手拎住...
原來有條槍帶就算你拎把全METAL既 M4A1落場都冇咁辛苦..
不過性能真是好正
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 1-8-2010 14:26 發表
MP7 我係唔鍾意佢唔太USER FRIENDLY,可能我朋友用唔到槍帶,攪到我成場都要用手拎住...
原來有條槍帶就算你拎把全METAL既 M4A1落場都冇咁辛苦..
不過性能真是好正
我第一次聽到有人話MP7 唔太user friendly

終於有一線署光喇...

引用:
原帖由 landy 於 1-8-2010 09:04 發表
亞公攪團購啦!
老實講有D心淡....
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 51# 的帖子

WHY WOULD THAT BE?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-8-2010 22:58 發表

老實講有D心淡....
好有可能會係我最後一支gbb......cos 我想買ge 都齊啦.....m4, pdw, scar.....finally mp5.....無咩其他可以毒到我!!!!(手槍例外)

可能今次定價會實惠小小呢
菜鳥一號

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-8-2010 22:58 發表

老實講有D心淡....
上次m14冇人理?

回覆 49# 的帖子

咩都有第一次....可能太多人吹噓吧....!!
性能我比佢10分滿分都有9.5分
但就係幾個位置唔"就手"
菜鳥一號

上次M14 一開賣, 周街都係賣同一件貨, 可能仲有D店舖推出優惠呢!!!
菜鳥一號

引用:
原帖由 sam524 於 2-8-2010 01:54 發表

上次m14冇人理?
鬼咩,唔係WE支M14做得唔好,而係M14本身太長太重唔好揸.............只可以打戶外..........
反而MP5係老少咸宜又易揸,又夠出名......... 反應一定比M14好

我無位放啦

引用:
原帖由 sam524 於 2-8-2010 01:54 發表

上次m14冇人理?
o岩o岩先買左支PDW無耐....無彈x!!

發新話題