18 12
發新話題

[認真] 感情轉淡...就係死症?

感情轉淡...就係死症?

女朋友同我講感情淡左...冇左拍拖既感覺...好似普通朋友咁...搵唔番果種火花...
近一星期正正常常...只係呢兩個月覺得佢真係對我冷淡左...
淨係救到可以比d時間佢...
係咪感情淡左...就要行到呢個地步...

....好多時...過左三個月咁上下就會有咁既感覺...因為已經唔再新鮮

我都知頭3個月係熱戀期, 正正常常發生咩事都當冇野架喇...
但我唔甘心就係因為冇左拍拖感覺就判死刑....唔甘心...

我會覺得問題可能係響你度, 但係佢亦唔見得有俾心機去解釋, 所以...佢遲早會同你講分手, 早佢一步吧
鵰。豹。狸。獅。狒

去個旅行喇

http://www.youtube.com/watch?v=N8I0Y9fSR0w

變色感情誰人留得住
再等癡情回流殊不易
太多淒淒楚楚的心事
你不知道
亦不想講你知
我的兄弟如下 :
Canon 5D
Canon 24-105 L IS USM
Canon 70-200 f/4 L IS USM
Canon TS-E 24mm f/3.5 L
Canon 85mm f/1.8
Sigma 150mm F2.8 APO MACRO
Tamron 500mm F8 Reflex
HELIOS40 1.5/85mm
Metz 58 AF-1 digital
Gitzo 1940
http://www.ThxChing.com

引用:
原帖由 fay_927 於 2-8-2010 10:22 發表
去個旅行喇
布吉

其實已經算係講左...只係冇講"分手"呢個term
依家我搵佢, 佢都好膚淺或者sms好耐先應我/唔應
不過我都係抱住要分手...等佢講, 反正想分手既唔係我
算係比d時間自己接受下...太突然了...
雖然可能問題一早係度, 大家收收埋埋冇講
但佢講呢樣野同冇事既時候, 只係1日之隔

引用:
原帖由 fay_927 於 2-8-2010 10:22 發表
去個旅行喇
澳門唔知算唔算旅行...
前排同佢行晒大半個澳門再去完睇she演唱會仲要溜留澳門

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-8-2010 12:41 發表
雖然可能問題一早係度, 大 ...
所以呢...做男人,酒脫D,分手都俾D風度,你講先,大家都好下台

無謂拉拉扯扯啦....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-8-2010 12:41 發表
雖然可能問題一早係度, 大 ...
除非你專登唔想mount , 如果唔係你呢種等佢講既態度

實搞到明明有得mount 都變冇

花多D 小心思 , tun下佢

挽救過 , 就算失敗你都過得人過得自己

引用:
原帖由 於 2-8-2010 20:33 發表

除非你專登唔想mount , 如果唔係你呢種等佢講既態度

實搞到明明有得mount 都變冇

花多D 小心思 , tun下佢

挽救過 , 就算失敗你都過得人過得自己
其實真係mount唔到...唔係我唔想mount...而且佢真係諗得好清楚
係唔知點挽救, 因為我做咩講咩, 連普通一句說話, 佢都係"哦" 答我
佢已經唔再想理我
今晚最後解決了, 好好地做番朋友

俾心機仲有大把女仔等住師兄哦
講真由濃轉淡係必經過程......唔通日日都可以激情咩...1年得2年得噤第3年又點呢....我覺得唔一定只係師兄問題既
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 Anonymous 於 3-8-2010 03:00 發表

其實真係mount唔到...唔係我唔想mount...而且佢真係諗得好清楚
係唔知點挽救, 因為我做咩講咩, 連普通一句說話, 佢都係"哦" 答我
佢已經唔再想理我
今晚最後解決了, 好好地做番朋友
係一件好事....諗諗下可能佢識左第2個都唔奇....
鵰。豹。狸。獅。狒

好!做得好

18 12
發新話題