21 12
發新話題

大家有咩walkies's handfree好介紹.................最好平平地.thx

大家有咩walkies's handfree好介紹.................最好平平地.thx

引用:
原帖由 strikeGATX105 於 13-5-2007 19:40 發表
大家有咩打walkies's handfree好介紹.................最好平平地.thx
最好有圖睇睇
thx!!!
o甘你都要講下你部Walkie乜型号
同你預幾多Budget

Motorola Talkabout la
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 13-5-2007 22:29 發表
Motorola Talkabout la
Sunny大哥, 人地好似問緊個handfree喎...

樓主, 要平既話你可以既番你個walkie既原廠handfree...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

|) 去鴨記打個白鴿轉。
平野個個差不多…

今日係槍街買左個$118∼連喉咪...算唔算平啊∼∼??
又岩唔岩樓主胃口呢??

引用:
原帖由 伯言 於 13-5-2007 22:45 發表

Sunny大哥, 人地好似問緊個handfree喎...

樓主, 要平既話你可以既番你個walkie既原廠handfree...
O SORRY
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

掉轉來做…
Walkie 都未買,點選擇個 Handsfree 啊?
最好問你D Teammates 用翻邊隻 Walkie 來 match 翻…

我一開始買Gear又係,Team 都未join 就亂買 Walkie, 到戰場上D frequency 都唔 match, 成個 Game 自已一個係道自言自語…

引用:
原帖由 strikeGATX105 於 14-5-2007 05:52 發表
我仲未買walkie啊.........所以唔知買邊隻好......
實用就得嫁啦thx
呢道睇睇
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 strikeGATX105 於 14-5-2007 05:52 發表
我仲未買walkie啊.........所以唔知買邊隻好......
實用就得嫁啦thx
我用緊LT-6288, 好正, 又可以同409機講倒
我係深圳華強路買, Around $350~390
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

21 12
發新話題