發新話題

URX

引用:
原帖由 小劍仙 於 17-8-2010 15:19 發表

呢個問題我解決到喎,我就係買唔到條真野,
如果師兄可以幫忙買入真URX ii可以一齊裝喎,
萬分感激
我都好想要呀,不過無人入呀~~~

引用:
原帖由 jpg 於 17-8-2010 15:12 發表

我都係呢個原因, 遲遲都冇入條真野.
件架生真係不合理的貴
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 小劍仙 於 17-8-2010 15:19 發表

呢個問題我解決到喎,我就係買唔到條真野,
如果師兄可以幫忙買入真URX ii可以一齊裝喎,
萬分感激
我都有諗過解決方法,但未試過都未知可不可行
我都想再買URX呀,但真係冇門路,可悲

引用:
原帖由 M2come 於 17-8-2010 17:49 發表

我都好想要呀,不過無人入呀~~~
貨都唔多,招待軍方都忙到賴,民間又點會有多貨流通吖

都未必既....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 17-8-2010 22:34 發表

我都有諗過解決方法,但未試過都未知可不可行
我都想再買URX呀,但真係冇門路,可悲
有冇咁慘呀...mid-length 等我問下人啦. 原來urx 仲咁多人要, 睇呢等我買返兩條可以保值喎..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 17-8-2010 22:32 發表

件架生真係不合理的貴
差唔多一半價錢.

哈哈,  啱啱問左間local store, mid-length/rifle length in stock......

引用:
原帖由 sailun412 於 18-8-2010 00:52 發表
都未必既....
咁都要睇彩數,如果唔係我都執唔到兩條啦

引用:
原帖由 jpg 於 18-8-2010 05:14 發表

有冇咁慘呀...mid-length 等我問下人啦. 原來urx 仲咁多人要, 睇呢等我買返兩條可以保值喎..
鬼叫你唔幫我咩

引用:
原帖由 jpg 於 18-8-2010 05:16 發表

差唔多一半價錢.
我記得可以買到條m4ras骨咁上下

引用:
原帖由 jpg 於 18-8-2010 05:30 發表
哈哈,  啱啱問左間local store, mid-length/rifle length in stock......
反正你遲d都番黎,不如幫幫忙....

引用:
原帖由 小劍仙 於 18-8-2010 07:30 發表

師兄唔知可唔可以.....
希望師兄造福下小弟咁就功德無量喃嘸阿彌陀.....
劍仙哥睇中邊隻?

發新話題