發新話題

URX

引用:
原帖由 Predator 於 20-8-2010 00:26 發表

師兄你不如做下調查,睇下有冇可能團購?可能賣去海外仲有錢賺呢!
諗過,不過本錢唔夠
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 19-8-2010 23:16 發表

咁都要上實架,條骨要MOUNT野架
磅尺係用係上barrel nut到, 所以你用regular 既wrench 上到咁上下, 你feel 到實, 正常都對條骨冇問題啦. 用磅尺main point係想fix死條barrel, barrel vibration點都大過條rail. 玩具槍barrel 既vibration 唔大. 所以正常都冇咩問題..

引用:
原帖由 NCP013 於 20-8-2010 00:22 發表

磅尺手,啡那眼
我裝骨響原裝身都係咁照擰到實一實

引用:
原帖由 jpg 於 20-8-2010 06:17 發表

磅尺係用係上barrel nut到, 所以你用regular 既wrench 上到咁上下, 你feel 到實, 正常都對條骨冇問題啦. 用磅尺main point係想fix死條barrel, barrel vibration點都大過條rail. 玩具槍barrel 既vibration 唔大.  ...
但到free float就會係問題了,槍管vibration係會有機會大左
nut未上實,件骨都會有少少郁

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-8-2010 07:39 發表

但到free float就會係問題了,槍管vibration係會有機會大左
nut未上實,件骨都會有少少郁
所以就係話玩具槍, barrel vibration 唔大, 好似師兄講用手擰實就ok...真槍佢計過數, 要exactly 個磅數先唔會影響barrel 同條骨, 如果唔夠磅, 支槍, 開開下條barrel又郁, rail 又郁真係omg 羅...玩具槍用手擰到實, 機本上條骨都好少會郁..玩具槍好多時唔駛去到個磅力都已經好實, 真槍就一定要reach 到個磅力, 如果唔係好大機會受vibration 影響鬆左...

引用:
原帖由 jpg 於 20-8-2010 17:31 發表

所以就係話玩具槍, barrel vibration 唔大, 好似師兄講用手擰實就ok...真槍佢計過數, 要exactly 個磅數先唔會影響barrel 同條骨, 如果唔夠磅, 支槍, 開開下條barrel又郁, rail 又郁真係omg 羅...玩具槍用手擰到實 ...
我講緊既就係玩具槍,畢竟我都裝過兩枝,所以我好清楚

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-8-2010 21:23 發表

我講緊既就係玩具槍,畢竟我都裝過兩枝,所以我好清楚
哈哈, 咁我都當然試過用手擰唔實, 成條骨郁. btw, 師兄上urx 個barrel nut有冇落d 鑼絲膠? 感覺上佢隻barrel nut 好似比其他易鬆....

引用:
原帖由 jpg 於 21-8-2010 05:23 發表

哈哈, 咁我都當然試過用手擰唔實, 成條骨郁. btw, 師兄上urx 個barrel nut有冇落d 鑼絲膠? 感覺上佢隻barrel nut 好似比其他易鬆....
落左少少

無聊虛構一支

引用:
原帖由 小劍仙 於 23-8-2010 19:07 發表

如果用11.5"管就正啦

引用:
原帖由 小劍仙 於 24-8-2010 19:25 發表

條骨同槍身有高低級喎
好明顯條骨係流野黎
意想圖啫

引用:
原帖由 小劍仙 於 24-8-2010 22:34 發表

係都唔好整條流骨吖

話時話小弟好想襯秋涼搞番場PTW+EBB彈弓匣大戰,唔知又有幾多人有性趣呢?
唔係閒日,我冇問題

發新話題