56 1234
發新話題

TO 害群之馬!! 我會報警!!!!

TO 害群之馬!! 我會報警!!!!

TO 香港西環害群之馬!!!:x  (尚未肯定係511号 7樓定8樓)

依家幾點呀!!!你向到試Full Auto!!!:x
你向對面樓射D子彈反彈入哂我屋企呀!!!!!!!!!!!!!!!!:x
你夠憺又有種就繼續開紅點,繼續Full,我唔X報警拉Q你,我選你做特首
請你繼續向街射,因

To All 街坊請幫忙FWD此Page去各香港軍事net,唔好俾呢D人累死我地

calm down man, have you close the windows?
(bad way: use your red laser to play with him , but not gun)

回覆 #4 yeungm 的帖子

當你由早上8:00am返工做到10:00pm返到屋企一訓着佢就嚟睇你可唔可以咁冷靜:x

投訴請電你大廈管理處
未稿清楚就post人地個地址上來,有叫D人周圍FWD去另外D Forums,
為什麼要小事化大呢?

引用:
原帖由 Smartone 於 13-5-2007 23:50 發表
當你由早上8:00am返工做到10:00pm返到屋企一訓着佢就嚟睇你可唔可以咁冷靜:x
sorry man...

引用:
原帖由 yannchambrier 於 13-5-2007 23:46 發表
請不要作無謂POST WAR。

D私人因怨, 唔該過主
一來唔係私人野, 更唔似有人會同smartone兄postwar 喎......
仲要"過主"咁大鑊tim, 未知究竟咩事呢?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

咁就要影低人地0既惡行先得啦...

回覆 #7 yeungm 的帖子

唉...有D咁嘅西環街坊真真唔好彩
已致電管理處及報咗警啦

回覆 #8 伯言 的帖子

算啦...你見我都費Q事答佢,,依家等緊警察來

回覆 #10 Smartone 的帖子

hope you can go to sleep soon la, and sleep well...
by the way, haven't seen you come up for ages~

回覆 #9 蛇 的帖子

因為俾佢射醒所以我開窗大鬧一輪後佢收咗皮,我先醒起要拍底佢

Yes, call police

唉...............咁樣試鎗法真係......

56 1234
發新話題