發新話題

TO 害群之馬!! 我會報警!!!!

引用:
原帖由 yannchambrier 於 13-5-2007 23:52 發表
投訴請電你大廈管理處,CGF 幫唔到你
呢樹討論區...都係討論下遮
無需要一定幫到架喎
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

回覆 #15 VQ30DETT 的帖子

嘩.....睇完你個簽名檔,我即刻戾氣全消

回覆 #16 FNP90xvhk 的帖子

唔好再理佢,唔係就中咗佢所講變post war 啦,而且拉咗人啦 ,不過因

[quote]原帖由 Smartone 於 14-5-2007 04:04 發表
唔好再理佢,唔係就中咗佢所講變post war 啦,而且拉咗人啦 ,不過因

[quote]原帖由 Smartone 於 13-5-2007 21:04 發表
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

非常好 小朋友/家長都得到教瞓

阿媽咁樣嚇一嚇,唔駛再玩槍喇.. 不過都好~~等佢大個成熟d先,都係好事!

[quote]原帖由 Smartone 於 14-5-2007 04:04 發表
本來無一物, 何處惹塵埃

It's Mother's Day, suen la...
(can't type chinese in the office)

回覆 #24 yannchambrier 的帖子

更加唔可以就咁算:x
教不果, 養之錯

引用:
原帖由 14692 於 14-5-2007 10:24 發表
更加唔可以就咁算:x
教不果, 養之錯

唔通堅持落簿?

回覆 #26 mid_te 的帖子

警司警告

引用:
原帖由 14692 於 14-5-2007 10:43 發表
警司警告
半晚三更...俾人祝去警告....可能會.....

引用:
原帖由 mid_te 於 14-5-2007 10:47 發表

半晚三更...俾人祝去警告....可能會.....
..

引用:
原帖由 Smartone 於 14-5-2007 04:04 發表
唔好再理佢,唔係就中咗佢所講變post war 啦,而且拉咗人啦 ,不過因煀係D12歲小朋友,police捉咗佢上來,佢道歉完後D police話佢重細叫我放佢一馬....唉.....佢阿媽又喊苦喊忽.....所以我.....
估都估到係細路
係得細路先會唔理後果...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

發新話題