21 12
發新話題

GxP warranty

GxP warranty

Hi Brothers, I just broke my charging handle yesterday on my GxP Mk 18. The gun is brand new. Can I take it back to GxP for them to fix?
Thanks

豬標好似冇保養.....
本來無一物, 何處惹塵埃

i bet not. never heard that gp has warranty service.
yet, u may send a email to ask

樓主爆邊忽先? 如果膠連住假bolt片果塊可以買番馬記既嚟換落去

引用:
原帖由 daiski 於 14-5-2007 10:42 發表
Hi Brothers, I just broke my charging handle yesterday on my GxP Mk 18. The gun is brand new. Can I take it back to GxP for them to fix?
Thanks
你拎番去你買果間鋪搏佢免費幫你換好過啦...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

回覆 #5 伯言 的帖子

有D咁既事!?

引用:
原帖由 伯言 於 14-5-2007 10:52 發表

你拎番去你買果間鋪搏佢免費幫你換好過啦...

引用:
原帖由 14692 於 14-5-2007 10:47 發表
樓主爆邊忽先? 如果膠連住假bolt片果塊可以買番馬記既嚟換落去
Yes, I think it's that little piece of plastic but I didn't really look at it yet. I yanked the whole thing out.

引用:
原帖由 mid_te 於 14-5-2007 10:44 發表
i bet not. never heard that gp has warranty service.
yet, u may send a email to ask
You're right, I just called them. no such service

引用:
原帖由 14692 於 14-5-2007 10:53 發表
有D咁既事!?
所以咪係"搏"囉...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

一定冇得保如果唔係賠死佢地 , 槍呢家野多數都好粗用 , 一陣話有得保0的人仲唔用黎鋤地咩

引用:
原帖由 kitk 於 14-5-2007 12:31 發表
一定冇得保如果唔係賠死佢地 , 槍呢家野多數都好粗用 , 一陣話有得保0的人仲唔用黎鋤地咩
ZA米有lor....
所以我地要urge   gp開地鋪
到時大家開心
又唔洗俾槍食多層~

引用:
原帖由 mid_te 於 14-5-2007 14:24 發表

ZA米有lor....
到時大家開心
又唔洗俾槍食多層~
叫埋馬老二來香港開門市好無....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 mid_te 於 14-5-2007 14:24 發表

ZA米有lor....
到時大家開心
又唔洗俾槍食多層~
有得保最多咪俾返件野你買返 , 永遠保養既首要條款係"不包括人為損壞"

引用:

ZA米有lor....
到時大家開心
又唔洗俾槍食多層~
za唔係只保波箱咩?

21 12
發新話題