32 123
發新話題

買左KING ARMS 的M4,但係問題黎了

買左KING ARMS 的M4,但係問題黎了

新手玩GBBR 買左支KING ARMS M4
聽D CHING 講話BOMBER D mag 唔錯,買左一隻試下
一扣單發....變左連發仲好快冇晒氣
有冇c hing 解答到我呀
我同TOPGAS 打的....

原裝KING ARMS匣有冇問題?

KA 打返ka匣最好...

ka匣就咩事都冇囉....
吹到漲晒呀比佢............好灰

KA M4 GBB係得KA匣和WA匣可以用,
其他匣可能會差0.幾 MM

引用:
原帖由 061084 於 22-8-2010 20:03 發表
KA匣好似係仿WA Super匣
其他匣係仿WA早期匣後改良
尺寸會有小小分別

打返KA匣啦…一隻都係@%)之麻~

引用:
原帖由 061084 於 22-8-2010 20:03 發表
我想問下0.幾mm 係指邊個位呀c hing?
好無奈就咁"side" 左幾舊水

KA匣唔錯
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

其實間間d匣都有d唔同, 真係頭都痛。有師兄開廂準成好似比較差,唔兄師兄既m4 又如何?

引用:
原帖由 dennislau1 於 22/8/2010 11:01 PM 發表
其實間間d匣都有d唔同, 真係頭都痛。有師兄開廂準成好似比較差,唔兄師兄既m4 又如何?
我都想知道準唔準,集彈性又如何?

用prowin ok,
已下場約6-7場
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

剛買左1支M4(可能係全港最後1支),末打就有新問題,
個塵蓋唔知點解CLOSE唔到,要好大力壓落去先CLOSE唔到,上左油都係咁,
有冇C兄有D咁的問題,唔知點整........請HELP ME!

回覆 13# 的帖子

正常係咁架喎............

引用:
原帖由 061084 於 23-8-2010 19:25 發表
剛買左1支M4(可能係全港最後1支),末打就有新問題,
個塵蓋唔知點解CLOSE唔到,要好大力壓落去先CLOSE唔到,上左油都係咁,
有冇C兄有D咁的問題,唔知點整........請HELP ME!
唔實,咪話咁易飛出黎?
唔好用馬記果D相比

32 123
發新話題