發新話題

買左KING ARMS 的M4,但係問題黎了

本來我想入番枝...不過咁多問題.....

引用:
原帖由 horenhim 於 23-8-2010 00:04 發表
用prowin ok,
已下場約6-7場
我都想買多隻,師兄請問知WHERE重有嗎 ?
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 24-8-2010 23:08 發表

我都想買多隻,師兄請問知WHERE重有嗎 ?
小弟於良久前買落,
而家只見有20RD短版
好似就話出新版?
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我用緊KA M7
KA原裝匣認真麻麻, 唔穩定, 有時明明仲有彈就同我bolt lock左, 有時叉好耐氣都打唔晒一排50發
聽講豬&P匣都岩用, 走去買左一隻試下, 一插落去, 冇bolt lock function, 但係正常射到, 出氣穩定
我就倒不如改用豬&P, buffer加墊片等佢ROF冇咁慢
雖然就貴左差唔多成舊水....

變左唔係玩槍, 而係俾匣玩  

引用:
原帖由 tst99132 於 28-8-2010 23:54 發表
我用緊KA M7
KA原裝匣認真麻麻, 唔穩定, 有時明明仲有彈就同我bolt lock左, 有時叉好耐氣都打唔晒一排50發
聽講豬&P匣都岩用, 走去買左一隻試下, 一插落去, 冇bolt lock function, 但係正常射到, 出氣穩定
我就倒 ...
講真,不過試下用BombXr
十分穩定,有bolt lock

引用:
原帖由 fire23wong 於 29-8-2010 03:26 發表

講真,不過試下用BombXr
十分穩定,有bolt lock
但係我支KM M4 用唔到BOMB_R 喎...
一扣TRIGGER 就係咁射...仲要係咁放氣

引用:
原帖由 vitasoy 於 29-8-2010 06:18 發表

但係我支KM M4 用唔到BOMB_R 喎...
一扣TRIGGER 就係咁射...仲要係咁放氣
有時可能比支BLOW頂住,我有b0mbxr 匣,第一次開槍就放氣,再差氣打,磿多幾下到宜家就冇問題~

我用開早期自砌KA身夾prowin匣都冇問題~打得哂五十飛我諗KA成槍都一樣

我三隻KA匣.....兩隻冇事....一隻打到漏氣......響出氣位漏
見有人講Bxmber匣OK,等我都試下先...

Bxmber匣邊道有得賣?

KA GBB M4

我都有枝 KA M4A1
1鎗4
但1D事都冇

引用:
原帖由 horenhim 於 24-8-2010 23:53 發表

小弟於良久前買落,
而家只見有20RD短版
好似就話出新版?
佢個就出由7月頭聽到家陣...
之後又話8月頭,又話8月中,又話8月尾
家陣又話9月中

比我見到專業嬴個老細我一定拍薑咁拍佢...

引用:
原帖由 horenhim 於 24-8-2010 23:53 發表

小弟於良久前買落,
而家只見有20RD短版
好似就話出新版?
Do they have new version for 20rd as well?

引用:
原帖由 smilodon 於 8-9-2010 20:44 發表

Do they have new version for 20rd as well?
冇 new version, 不過我重見到有20RD賣
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題