25 12
發新話題

馬達已死?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-8-2010 23:59 發表

睇使用率
使用率?而家係用唔到

引用:
原帖由 noel 於 27-8-2010 00:01 發表

使用率?而家係用唔到
佢者係話打左幾多飛, 同槍既使用頻唔頻密..

引用:
原帖由 jpg 於 27-8-2010 05:08 發表

全中! 我既兩枝黑頭都仲未駛換
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jpg 於 27-8-2010 05:08 發表

因為我支係2手

引用:
原帖由 noel 於 27-8-2010 12:56 發表

因為我支係2手
高唔高咪,可以由銅頭狀況去鑑別
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 sailun412 於 26-8-2010 16:41 發表

摩打頭係黑色定銀色?
咁綠色部份有2個洞同無 又有什麼分別呢...?
thank you

引用:
原帖由 NCP013 於 30-8-2010 17:42 發表

咁綠色部份有2個洞同無 又有什麼分別呢...?
thank you
SYSTEMA的由04年一路走來共配備過4款馬達,分別為

490 (初期)
490A
490B
共五種
效能一代比一代強
綠色轉子上,上下各有一個洞~係要黎balance轉軸的離心力~令轉速更快!

銀色上下身,係490(初期) SYSTEMA過度版有著碳刷容易磨損的毛病
黑色上下身無洞,係490A  高出力高扭力型  海外MAX使用
黑色上下身有洞,係490B  高迴轉省電型,MAX2使用

引用:
原帖由 akira_yuki 於 30-8-2010 10:38 PM 發表

SYSTEMA的由04年一路走來共配備過4款馬達,分別為

490 (初期)
490A
490B
共五種
效能一代比一代強
綠色轉子上,上下各有一個洞~係要黎balance轉軸的離心力~令轉速更快!

銀色上下身, ...
那請問一下 09 max版摩打係490A嗎?

引用:
原帖由 戰士魂 於 30-8-2010 23:09 發表

那請問一下 09 max版摩打係490A嗎?
09 max用邊種摩打,就唔太清楚了...

只知道後期08 max,用490a~
前期08max,就用490

08後期490B廢止, 之後清一色490A
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

25 12
發新話題