29 12
發新話題

ONLINE STORE 討論

ONLINE STORE 討論

條Suspenders 唔知好唔好用?

條belt$38 咋

乜牌子先...?
先撩者賤,打死無怨。

BattleLab

佢只寄美國咋喎

引用:
原帖由 華田 於 15-5-2007 00:56 發表
佢只寄美國咋喎
晴天霹靂

死人OPTACTICAL.COM 快d 派貨比我

引用:
原帖由 Kane 於 15-5-2007 01:00 發表

晴天霹靂

死人OPTACTICAL.COM 快d 派貨比我
op 佢好忙架  等下啦..........
dbt 做野又係混亂

BattleLab???? 可能係我國或東南亞出品喎... 所以咪咁平囉!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 15-5-2007 01:43 發表
BattleLab???? 可能係我國或東南亞出品喎... 所以咪咁平囉!
有D 咁既事?!??!

引用:
原帖由 華田 於 15-5-2007 03:46 發表

有D 咁既事?!??!
可能呀!!!! 留意內文。

先撩者賤,打死無怨。

DBT.....件FAPC
本來無一物, 何處惹塵埃

同DBT買野,真是令我留下美好既回憶
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

巳上說話,可圈可點。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 15-5-2007 11:57 發表
巳上說話,可圈可點。
你知我知咪算囉
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

DBT d野係 made in usa, 肯定, 因為係有單先做....野野都等幾個月先有貨...

不過你講個條幾好用, 有pad, 有乾爽網面內層, full load唔洗suspender都 ok

引用:
原帖由 ivanfai 於 15-5-2007 12:47 發表
DBT d野係 made in usa, 肯定, 因為係有單先做....野野都等幾個月先有貨...

不過你講個條幾好用, 有pad, 有乾爽網面內層, full load唔洗suspender都 ok
新鮮

29 12
發新話題