37 123
發新話題

CGF獨家訪問新槍廠「A.E.G.」

呢間新野,如果有得就咁買PARTS就好

引用:
原帖由 hin_1213 於 3-9-2010 22:00 發表
今日見到SR15同16都係!!&
遠睇誇啦啦,近睇小喇叭

引用:
原帖由 MG-42 於 3-9-2010 23:46 發表
洗唔洗執
點解你會問呢個問題

1)如果渣機個個,係渣注碌10倍以上既變焦鏡,影近野直都變彎

2)就算真係不舉又如何,執姐

引用:
原帖由 MG-42 於 4-9-2010 23:24 發表

因見到咁,咪問下
1)我見個托冇彎...條管都直,只係個駁位向下,應該唔關相機事,而且上一張相都已經係咁既情況

2)咁當然冇問題啦... 買過枝都重得

枝SR-16 E3都幾好... 不過個身好多花痕,如果有QC應該會 ...
支SR16同SR15我都好想買。

不過條骨無MARKING,同埋個身係白MARKING

搞到我心大心細,CHING有無D咩好方法可以令到佢似VFC咁既樣

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 5-9-2010 22:25 發表

條骨無MARKING e個唔講都冇留意..........
雖然落左護木片唔多覺........
好覺架

呢排群得班全真教多得滯

最覺係T(頂橋)同L(左橋)中間,原本寫住URX II KNIGHT'S 乜乜叉叉個度

引用:
原帖由 Vindicator 於 5-9-2010 22:26 發表

問問台灣佬
(講笑)
我問過D所謂高人,佢話起漆,做LASER都唔係問題。

問題係之後要上返GUN BLUE,呢度淨係料都過千,未計人工。

再加上要做到VFC咁深既深刻,單靠LASER,可能要做6-7次,先有咁深,件野

引用:
原帖由 keane 於 5-9-2010 22:41 發表

你講得無錯

V x C 個價一向都係Sell外觀 買相好正   

不過落場玩要做大手術

要預多筆手術費, 做全面器官移植  
我想問問呢位CHING:

如果我有條骨,同埋個身,裡面有無可能用返普通既2號波箱配置

P.S.我未玩過VFC

引用:
原帖由 gtoray 於 6-9-2010 00:10 發表

比多3千幾
咪就係個個都係咁講

引用:
原帖由 jpg 於 6-9-2010 10:09 發表

咁點解唔真接買vfc 條骨, 去台灣forum 行下...
台灣既有版主可以淨買到條urx骨..
我聽佢個條死佬講之後,就同台灣個邊落左訂

引用:
原帖由 jpg 於 6-9-2010 15:45 發表

我諗呢個係最easy 做法..
不過vfc 個條好似係亞鉛, 唔係全鋁(6061 或7075)...
亞鉛都有好多種既

最慘係呢條骨搵RS係極難,玩具又無乜得好揀

引用:
原帖由 囧樣佬 於 6-9-2010 14:53 發表
urx條骨有marking呀
其實系咪即系jm果支
如果系深刻marking幾好呢
特別系kac個logo
1)JM有出過SR15咩
2)蠔屎第1版貼出黎個碌SR15都唔係FULL MARKING啦(個身既MARKING仲要錯既)
3)邊有咁多如果
4)大陸仔做野,幾時認真過
5)最慘佢地對RS既認識係接近或等於零

引用:
原帖由 囧樣佬 於 7-9-2010 18:09 發表

jm果支好似系sr16...  
另:urx會搞團購
咁sr16同pdw呢

咪住,urx吾系條骨黎ga咩
咁系指緊sr15定sr16
URX II係條骨黎,SR15同16都係用URX II。
16係用URX II CARBINE
15係用URX II MID LENGTH

如果阿公真係搞團購既,你見有乜買咪諗下值唔值囉

回覆 84# 的帖子

我勸你睇多D KAC既官網,同埋STICKMAN D相,試下用下個腦去記,再俾D眼力,同埋圖象處理能力,咁你就會知我講緊乜。
班大6仔就係咩都求乜其,所以先會做到D野咁既樣。
如果你同我講:幾舊水想點,我認為係OK既,不過如果過千,就請自己諗下值唔值。
SR15既上身,以前係有字既,KAC出D野,水水MARKING唔一樣都有人講過(外國RS FORUM)

我齋睇呢張,穿崩位就已經有2個。
你得閒既,可以去搵張D舊少少,同一角度既SR-15相黎睇下,其實新既都得,個2個位依然無變過。

回覆 86# 的帖子

咁成蟲講既廢話咪可以代表HK人

引用:
原帖由 gtoray 於 7-9-2010 22:35 發表
都係果句啦
不合完美主義者
講真,我點會歧視國貨,我都係靠佢先有咁多野玩。

只不過,如果要整得再似D,所投放既錢同資源係遠遠超過買套VFC既身同骨黎砌

37 123
發新話題