35 123
發新話題

唔睇尤自可,一睇又中毒......................

唔睇尤自可,一睇又中毒......................

o岩o岩睇完"武士牌"個web site,估唔到o甘update(可能係自己out得滯),即刻中o左110 o既毒,睇o黎今年o既project係佢o拉(全枝沙金色),個URX應該唔難搵,但係枝金色L牌鏡同埋個沙色mount就.............................唉!
我的雀雀..............................Orz

師兄........安息吧!

無事.........

呢支野真系幾正!!唔知豬標會唔會出呢??不過小弟都系比較鍾意SR25多dd~

引用:
原帖由 hippies 於 15-5-2007 19:11 發表
無事.........
same~
NO COMPROMISE!

我都愛110!!

引用:
原帖由 devil-sniper 於 15-5-2007 18:51 發表
o岩o岩睇完"武士牌"個web site,估唔到o甘update(可能係自己out得滯),即刻中o左110 o既毒,睇o黎今年o既project係佢o拉(全枝沙金色),個URX應該唔難搵,但係枝金色L牌鏡同埋個沙色mount就.......... ...
枝沙鏡已經有得賣,件SASS骨只有黑色賣

枝Leupold  us$1370
件骨 us$540

回覆 #1 devil-sniper 的帖子

大師兄又要挨麵包喇....
本來無一物, 何處惹塵埃

quite expensive to build one...

引用:
原帖由 felixcat 於 15-5-2007 11:41 PM 發表

枝沙鏡已經有得賣,件SASS骨只有黑色賣

枝Leupold  us$1370
件骨 us$540
件urx真係貴到冇影....

引用:
原帖由 14692 於 2007-5-16 05:10 發表
大師兄又要挨麵包喇....
唔止挨麵包,仲要更加努力賺錢.......................
我的雀雀..............................Orz

支鏡毒唔到我,反而俾個PELICAN 1700 CASE毒親

KNIGHT系列係我至愛
全部我都要入手
真正騎士道的最強武器
Semi Automatic Sniper System by Knight's Armament Company

引用:
原帖由 JUSTICE@KNIGHTS 於 16-5-2007 12:11 發表
KNIGHT系列係我至愛
全部我都要入手
is it possible??

哈哈
正如我的頭像一樣
已顯示我是KNIGHT'S武器的終極支持者!!
真正騎士道的最強武器
Semi Automatic Sniper System by Knight's Armament Company

35 123
發新話題