發新話題

唔睇尤自可,一睇又中毒......................

引用:
原帖由 JUSTICE@KNIGHTS 於 16-5-2007 12:11 發表
KNIGHT系列係我至愛
全部我都要入手
全部 ,咁師兄依家已經入左邊d item呀?

死.........連我都中毒.....
唔好放毒:x
無$

引用:
原帖由 JUSTICE@KNIGHTS 於 16-5-2007 12:35 發表
哈哈
正如我的頭像一樣
已顯示我是KNIGHT'S武器的終極支持者!!
Knight's 7.62槍身都要入手???

嘩..毒親

回覆 #11 devil-sniper 的帖子

買'玩具'
本來無一物, 何處惹塵埃

My URX carbine version

回覆 #21 hong_lo6 的帖子

呢期大熱.......

回覆 #22 14692 的帖子

Got one of the first batches of the URX II.

回覆 #23 hong_lo6 的帖子

好野好野

可惜對骨冇乜feel

支鏡好得

回覆 #25 忽必烈 的帖子

仲好貴....

G+P 會唔會 release arr? I actually don't like G&P ga, STAR release la

引用:
原帖由 Chavezdaniel 於 26-5-2007 19:19 發表
G+P 會唔會 release arr? I actually don't like G&P ga, STAR release la
GP有個現成SR25身機會大D~

引用:
原帖由 devil-sniper 於 15-5-2007 18:51 發表
o岩o岩睇完"武士牌"個web site,估唔到o甘update(可能係自己out得滯),即刻中o左110 o既毒,睇o黎今年o既project係佢o拉(全枝沙金色),個URX應該唔難搵,但係枝金色L牌鏡同埋個沙色mount就.......... ...
佢呢支鏡會唔會有個model係無左後面裝電果part?(即係好似m3咁?)
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 bravohk 於 26-5-2007 19:48 發表

GP有個現成SR25身機會大D~
hai...... |)

發新話題