52 1234
發新話題

Magpul MASADA

Magpul MASADA

師兄:

佢呢句我有保留,佢有權賣成皮野淨係套KIT, 但市場可唔可以接受就....

"如果 Magpul 真係用番真槍果隻 7 系鋁和强化尼龍來做一 set 玩具 kit  的話,就算 set MASADA kit 賣約一萬港元的真槍價,都值得我去入一枝"。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 MG-42 於 15-5-2007 20:52 發表
我同你咁草根... 當然比較困難

不過我覺得真槍一皮野,套kit得個殼都要一皮野好似比人搵笨實囉...哈哈

5K都唔易莫講話一皮野,一陣轉頭國狗同步發售
其實真係好少,應該可以話無真鎗配件或真鎗生產商會用自己品牌黎出玩具,因為真鎗或配件淨係喺美國市場都唔憂做,洗乜down grade自己個品牌生產玩真鎗吖,俾其它真鎗生產商知道重有笑柄,到時更俾行家話Mickey Mouse toy guns producer•萬一對個品牌嘅真鎗生意有影向,邊個付全責。
先撩者賤,打死無怨。

其實就唔駛怕...pts同本身real steel係兩樣野, 客路無conflict, 甚至可以話, client有一樣使用性既airsoft做training既選擇, 未必係壞事
正如systemx 既ptw max咁, 日本又唔用得, 咁又邊個會用? 軍警unit training用囉
只不過係magpux今次自己食埋唔益人
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 MG-42 於 15-5-2007 20:52 發表
我同你咁草根... 當然比較困難

不過我覺得真槍一皮野,套kit得個殼都要一皮野好似比人搵笨實囉...哈哈

5K都唔易莫講話一皮野,一陣轉頭國狗同步發售
一陣又有打假聲明
引用:
原帖由 伯言 於 15-5-2007 21:51 發表
其實就唔駛怕...pts同本身real steel係兩樣野, 客路無conflict, 甚至可以話, client有一樣使用性既airsoft做training既選擇, 未必係壞事
正如systemx 既ptw max咁, 日本又唔用得, 咁又邊個會用? 軍警unit trai ...
其實magpul本身有出airsoft items 啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 MG-42 於 15-5-2007 21:25 發表
AJM兄果然一針見血,完全指出左開發氣槍市場既危機...

令我更加懷疑呢編野既真確性...
世事無絕對,可能有例外呢....!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 伯言 於 15-5-2007 21:51 發表
正如systemx 既ptw max咁, 日本又唔用得, 咁又邊個會用? 軍警unit trai ...
咁請問又有幾多軍警部門用SYSTEMX嘅PTW MAX呢?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 MG-42 於 15-5-2007 23:57 發表

其實我覺得呢D sell point係扼打算第一次買槍果D airsoft player...

...不過我諗第三世界國家果D都有呢個可能既
我諗唔倒有乜好過FX Simunition用作軍部或警部中對戰射擊練習。我同意MG-42兄講法,SYSTEMX嘅PDW MAX係市場推廣勝於實則training用途。

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 MG-42 於 16-5-2007 00:42 發表
冇recoil既trainning工具拎國狗同PTW都一樣.....國狗平幾十倍重有得拉cocking handle tim喎
講番MASADA個topic先,咁你覺得佢出套kit賣幾錢最合理?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #13 AJM 的帖子

同PTW一樣, 一出個價一定嚇死人, 再慢慢先回落
本來無一物, 何處惹塵埃

52 1234
發新話題