發新話題

Magpul MASADA

引用:
原帖由 <i>14692</i> 於 16-5-2007 05:20 發表<br />
同PTW一樣, 一出個價一定嚇死人, 再慢慢先回落
<br />
有回落過咩?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-5-2007 08:49 發表
<br />
有回落過咩?
好似都無平過。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #16 Hkpolice-Psu 的帖子

challenge kit同成鎗唔同
本來無一物, 何處惹塵埃

枝MASADA外型都唔太差,但係呢枝鎗無美國特種部隊用。
先撩者賤,打死無怨。

呢枝好....
先撩者賤,打死無怨。

Some discussions from overseas forum.

http://www.militaryphotos.net/fo ... t=102235&page=2
先撩者賤,打死無怨。

FN SCAR, FX-05 and MASADA look quite similar.

圖中係Mexican Assault Rifle FX-05

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 MG-42 於 17-5-2007 15:10 發表
可能見佢話曬第一次出槍,維護又驚唔同AR15 D parts有起事好麻煩...冇人敢做白老鼠,梗係睇定D先  同埋個價照對番同G36K個價差唔多,重要係老牌德國貨~   更加唔明點解佢唔出下D M4 upper receiver set先....一 ...
可能美國老闆大把錢,唔至在.....
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 MG-42 於 17-5-2007 15:10 發表
可能見佢話曬第一次出槍,維護又驚唔同AR15 D parts有起事好麻煩...冇人敢做白老鼠,梗係睇定D先  同埋個價照對番同G36K個價差唔多,重要係老牌德國貨~   更加唔明點解佢唔出下D M4 upper receiver set先....一 ...
一句話too expensive, no budget to purchase H&K G36就自己老翻一枝像似G36黎自用。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #20 AJM 的帖子

斬咗頭....

引用:
初時巳為美國軍部同MagPul一齊開發MASADA鎗,原來唔係。

咁MASADA呢枝鎗係咪同FN SCAR競爭美佬特種張contract?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #27 AJM 的帖子

其中一間

引用:
原帖由 14692 於 17-5-2007 15:40 發表
其中一間
唔係化!?!?! 乜FN SCAR未攞倒美佬張contract咩?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #29 AJM 的帖子

落選果間

發新話題