21 12
發新話題

ka m4 gbb可以換咩飛機和BOLT?

ka m4 gbb可以換咩飛機和BOLT?

ka m4 gbb被我玩到爆飛機,
想成SET換晒(飛機和BOLT),請問有冇d好介紹?(要FIT位和耐用)
THX!!!

BOLT 就用緊"完素"CNC FIT 位冇題...
飛機就唔知~

有師父指GP 負壓套裝用到

引用:
原帖由 防火門 於 6-9-2010 00:35 發表
飛機就唔知~
G&P 合用嗎????

引用:
原帖由 防火門 於 6-9-2010 00:35 發表
飛機就唔知~
條bolt 幾錢???
咩色ga???

引用:
原帖由 hklovers 於 7-9-2010 20:23 發表

條bolt 幾錢???
咩色ga???
似灰黑...我宜家係公司...我明天比張相你睇~

引用:
原帖由 防火門 於 7/9/2010 10:58 PM 發表

可唔可以講番英文呀C兄?小弟聽唔明咩係完素...........
THX!!!

引用:
原帖由 防火門 於 7-9-2010 22:58 發表

係唔係3xx.....rof 快唔快過ra tech鋼bolt???

引用:
原帖由 hklovers 於 7-9-2010 23:46 發表

係唔係3xx.....rof 快唔快過ra tech鋼bolt???
ROF快唔快過ra tech...未試過RA teach..i don't know

唔好用 ra tech了, 我用過..又貴!! 又廢!!
由其係可adjust既負壓飛機, design本身都有問題..adjust左個力又冇野可以鎖死佢,
搞到打打下由原本set左 既 1.5j 變左 1.3..1.1...0.9...加小便彈!!!
又冇一d 類似刻度的方式去介定力度,要用家估下估下,
出樣野之前又諗清楚先又唔test清楚, 都算..仲要收咁貴!! 佢個 玩具 blot carrier set仲貴過真既 blot carrier set!!

我就係想換左set bolt 佢........我o個 set 飛機就無咩野喎.......

井勝superbolt 用唔用到?

井勝superbolt 幾錢到???
有咩分別........用到superbolt 個名......

引用:
原帖由 hklovers 於 8-9-2010 23:16 發表
井勝superbolt 幾錢到???
有咩分別........用到superbolt 個名......
約千一
BOLT全鋼,飛機全鋁
有加重後坐力既法碼,
有D人話好爽
但我一用就用井勝superbolt,唔覺有咩分別

但如果要射得快,買呢款就真係傻仔

21 12
發新話題