發新話題

東洋鬼子,離開我國領土!

入我屋、偷我野、捉我人
仲叫我唔好嬲

日本仔,冇野搵野泥講

引用:
原帖由 朱雀Rex 於 9-9-2010 10:05 發表
共產狗比人蛤到出面都吾會出手
都吾方夠人打
你咁醒...
你又知唔知人地點解唔出手呀...
出手有咩好處先...
勞民傷財...
你以為中國係us咩...
有10年都用唔完o既5.56就打人咩...

你又肯定佢唔夠人打!?...

引用:
問題係, 繼承最多"漢"文化既係"日本人", 而吾係"中國人", 某程度上祟日係追尋返已失落既文化.....鬼叫祖先留比我地既野, 我地吾識得珍惜~歷史問題..... 不過釣魚台呢單野..... 共產狗同美狗一樣都係門口狗, 美狗事實 ...
你覺得共產黨真係得個樣??
打仗係最差解決方法你又知唔知??
釣魚台梗係利益問題啦...仲洗問既??唔通你以為美國佬打伊拉克係為左"正義"牙??

引用:
原帖由 seamoncheng 於 9-9-2010 20:37 發表

你覺得共產黨真係得個樣??
打仗係最差解決方法你又知唔知??
釣魚台梗係利益問題啦...仲洗問既??唔通你以為美國佬打伊拉克係為左"正義"牙??
好正義地搵石油...
-------------------------------
如果真係要出到軍隊...
有咩唔係為利益...
冇利益...邊有衝突...

回覆 21# 的帖子

以前唔夠佢玩姐唔代表依加唔夠做啵

引用:
原帖由 阿風 於 9-9-2010 20:48 發表
以前唔夠佢玩姐唔代表依加唔夠做啵
都唔知收收埋埋幾多野...
軍隊調防,平民都唔知la...
更何況係軍備...

引用:
原帖由 sam524 於 9-9-2010 20:39 發表

好正義地搵石油...
-------------------------------
如果真係要出到軍隊...
有咩唔係為利益...
冇利益...邊有衝突...
巧叻叻呀你

引用:
原帖由 sam524 於 9-9-2010 20:31 發表

你咁醒...
出手有咩好處先...
勞民傷財...

人地都唔知幾醒呀  ......... 唔會做主動出手果個囉 ,

反抗 抵抗 還擊, 於世界, 或於本身, 永遠係正義果個

不過老實講中國軍備雖然強,但還不足以與美佬抗衡
日本,菲律賓兩單野點解無聲出,因為有時,打狗都要睇主人的
還有反左面,好多利益就會失去,平衡之下,吞左啖氣落肚,係一個選擇

引用:
原帖由 sam524 於 9-9-2010 20:31 發表

你咁醒...
出手有咩好處先...
勞民傷財...

好老實, 以共產國家及中國人的標準, 是絶不會理會這位被捕的中國漁民,
因為任何被對方捕捉的的行為都會被視為羞恥, 對偉大的黨缺乏忠誠, 損害民族尊嚴, 沒有堅決維護國家形象......!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 keane 於 9-9-2010 22:59 發表

人地都唔知幾醒呀  ......... 唔會做主動出手果個囉 ,

反抗 抵抗 還擊, 於世界, 或於本身, 永遠係正義果個
so that was the reason of 911 how come happened
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
問題係, 繼承最多"漢"文化既係"日本人", 而吾係"中國人", 某程度上祟日係追尋返已失落既文化.....鬼叫祖先留比我地既野, 我地吾識得珍惜~歷史問題..... 不過釣魚台呢單野..... 共產狗同美狗一樣都係門口狗, 美狗事實 ...
袓國只是等機會
唔出手唔等於唔理
天將降大任於斯人,必先損其心智, 勞其根骨,餓其體膚.

引用:
原帖由 Boniface 於 10-9-2010 14:16 發表
不過老實講中國軍備雖然強,但還不足以與美佬抗衡
日本,菲律賓兩單野點解無聲出,因為有時,打狗都要睇主人的
還有反左面,好多利益就會失去,平衡之下,吞左啖氣落肚,係一個選擇
外交部已出聲
只是等日狗成立陸戰隊後
一次買單
天將降大任於斯人,必先損其心智, 勞其根骨,餓其體膚.

引用:
原帖由 open 於 11-9-2010 13:08 發表

外交部已出聲
只是等日狗成立陸戰隊後
一次買單
難道你真係信佢會有進一步行動?
佢若真夠膽郁佢,你估世界八公唔會出手?

發新話題