發新話題

如果你看到會點?

又不一定有野的,拍左拖又唔會要斷曬所有異性朋友
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2010 20:24 發表

咁你有冇同異性朋友朋友玩sms ?
fb SMS都有,人地都係有仔,又如何?
工作同有私情的sms,要分真係咁難?
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2010 21:41 發表

分別係樓主個fd"玩" sms ?
你會唔會形容和工作所需ge sms 叫"同一個傻過你的女同事玩sms" ?

係你唔識分定你都好天真 ?
另一個角度睇樓主單野,要越軌的,同出事的,唔係睇佢同人地有無sms同講過d乜,係要知兩個人有無失蹤,唔知去左邊,返到o黎又諸多因由
男女雙方係要呃要瞞的,做到睇唔出的都大有人在,我身邊例子都唔少

咁係未知道內情就過早先入為主作判斷?

要出事就會出事,
有時無事都搞到出事,就係因為本來無野,當一方開始有d無謂的猜疑令到雙方都失去信任,結果咪迫得太緊出事

引用:
原帖由 Keona 於 10-9-2010 01:05 發表

正正條女知道E兩點所以冇當場大吵(一向姖ga性格也不會大吵架的)
咋傻試探問男方:「那個女同事點傻法ar?」
男的話:個女同事不時冇啦啦用sms開話題[我好悶ar]之類的東西噤落場悶悶地咪覆下佢囉

個女 ...
1. 有時無無聊聊都會msn下人,講下是非渡日
2.呢d真係要睇環境

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-9-2010 11:15 發表

Okay,現在個問題掉番轉,如果有一日你女友同你講,我同緊個男仔玩sms,你又會點?
觀察左先,又唔一定有野
係有野的,人地個心都唔o係自己度,自己無反省做好,要留都留唔到,
與其苦苦相迫,不如早日割斷
之前睇過一句係o岩,女人專情,但絕情
如果女飛仔,件仔無左女朋友會苦苦癡纏,女人會覺得個男人好無用
我身邊太多人離多過合,合左亦不長久,所以去者不追

引用:
原帖由 Keona 於 11-9-2010 23:06 發表

讚好!

但點解冇人答ga?!
唔通男人女人發生同樣ga有唔同做發??
還是針唔"吉"到肉唔知痛??
忙住趕稿

發新話題