發新話題

實力派香港槍廠 - Deep Fire

引用:
原帖由 hugolau 於 14-9-2010 14:36 發表

危險係只需要用摩打架的槍款咪好易爛^^
其實你知唔知自己嗡緊乜?

引用:
原帖由 sunny2014 於 14-9-2010 15:26 發表

其實你知唔知自己嗡緊乜?
應該係新手黎, 算啦! 慢慢黎, 唔好勞氣.

見諒見諒

引用:
原帖由 hugolau 於 14-9-2010 14:36 發表

危險係只需要用摩打架的槍款咪好易爛^^
我真係睇唔明

引用:
原帖由 黑炎fantasy 於 14-9-2010 16:42 發表

我真係睇唔明
我諗個位師兄係以為個個波箱都要用摩打座

引用:
原帖由 faihk 於 14-9-2010 16:44 發表

我諗個位師兄係以為個個波箱都要用摩打座
點解你個個POST 都抽水???

DEEPFIRE 的PTW HOPUP C ring 比正廠 HOPUP C ring 坐得唔夠低
所以效果比正廠差
希望修正

引用:
原帖由 傑克上將 於 14-9-2010 13:52 發表
G36 motor 架都係甘豆腐!
已經有兩個報廢!
希望貴公司作出改善!
但對貴公司所出M4系成槍非常滿意!
M4出得特別好?

引用:
原帖由 Deepfire 於 14-9-2010 09:14 發表

閣下如要算帳 , 亦歡迎帶同其產品親臨我們的陳列室 , 如證實非人為破壞 , 乃物料問題 , 當然會一件爛換一件新
比起我之前的事,勇於承擔責任,非一般廠可以做到的事!

我六月買了xm177,第二日去玩時比左入場費唔夠三隻夾爆(煲)香港生產商話會覆我電話跟進問題,而家九月啦...佢仍未打電話比我!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 Kane 於 14-9-2010 20:04 發表
DEEPFIRE 的PTW HOPUP C ring 比正廠 HOPUP C ring 坐得唔夠低
所以效果比正廠差
希望修正
我都係"摩打座"受傷者, 買一換一, 兩個都乃野

呢一水做左出黎, 只有等市場慢慢消化, 點會回收呀 ( 包括其他槍既品牌 )
好心又有責任既廠商, 知道有問題, 就出教學LINK, 等你自己搞掂 不過都要讚吓

消費者知道內情唯有唔買住, 不知者唯有繼續乃野, 幫助消化

" 不過都希望下一水有改進 "
CC: 各品牌廠商

引用:
原帖由 Kane 於 14-9-2010 20:04 發表
所以效果比正廠差
希望修正
仲要兩個PIN HOLE唔對位, 做成隻C-RING係"淆"既情況

有無師兄手上既DF波箱有問題呢?

引用:
原帖由 118048 於 15-9-2010 22:55 發表
有無師兄手上既DF波箱有問題呢?
其實我自己都有個, 打左我諗30匣左右啦, 唔敢話好多, 但係咩問題都無, 聽df工程師講, 佢地有個波箱係打左20萬飛先換左幾粒杯士(唔記係咪咪杯士, 總之係細藝野來)

我聽見都打個突....真係咁耐用...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-9-2010 10:13 發表

其實我自己都有個, 打左我諗30匣左右啦, 唔敢話好多, 但係咩問題都無, 聽df工程師講, 佢地有個波箱係打左20萬飛先換左幾粒杯士(唔記係咪咪杯士, 總之係細藝野來)

我聽見都打個突....真係咁耐用...
df工程師,其實咪就係...
個波箱咪就係你講既工程師改既
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-9-2010 13:46 發表 df工程師,其實咪就係... 個波箱咪就係你講既工程師改既
i knew who is he, but he request me do not public his name here.
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題