41 123
發新話題

[WE] we EBR有全相睇lu...

we EBR有全相睇lu...

總於有得睇全相la...
http://www.youtube.com/watch?v=_KzN-k1g6a0&feature=sub
佢話唔支出kit wor...
仲出成槍...
咁就要買曬2支la...
http://tw.myblog.yahoo.com/frogm ... =7845&next=7822

……有無搞…錯
不過要賺盡就一定咁…

但係睇d回應~佢話會出500套kit0乍喎~~~

係佢就出MCS啦,我一定會破例買返碌

引用:
原帖由 McDull 於 14-9-2010 15:20 發表
係佢就出MCS啦,我一定會破例買返碌
出到先算la...
有MCS...我EBR都唔買...

引用:
原帖由 Kennis 於 14-9-2010 15:19 發表
香港分得幾多套 ...
雖說路邊社消話軍軍軍個老闆好似有WE股份…

引用:
原帖由 sam524 於 14-9-2010 15:22 發表

出到先算la...
有MCS,邊個得閒買EBR

引用:
原帖由 Kennis 於 14-9-2010 15:19 發表
500套kit...
唔代表計埋成槍嫁嘛

引用:
原帖由 sam524 於 14-9-2010 15:22 發表

出到先算la...
有MCS,邊個得閒買EBR

引用:
其實我想問上面兩條Link, youtube片中及回應, Yahoo blog中文及回應都無寫只出500套kit或講會出幾多套Kit, 請問係邊到睇話會出500套kit?

唔好咁快出...唔好咁快出...唔好咁快出.....

每逢WE出新野既時候,就係我荷包最乾既時候...唔通我同WE真係咁冇緣份...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 14-9-2010 16:26 發表
唔好咁快出...唔好咁快出...唔好咁快出.....

每逢WE出新野既時候,就係我荷包最乾既時候...唔通我同WE真係咁冇緣份...
你係同錢無緣姐

其時先到scar h
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

原裝同呢把邊把重D??

引用:
原帖由 CWHS 於 14-9-2010 16:10 發表

其實我想問上面兩條Link, youtube片中及回應, Yahoo blog中文及回應都無寫只出500套kit或講會出幾多套Kit, 請問係邊到睇話會出500套kit?

佢都好似冇話會出成槍,睇佢答就只出500套kit~~~

41 123
發新話題