發新話題

咁多位師兄5該幫幫我

回覆 #16 MG-42 的帖子

玩具鎗點同.....
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #18 MG-42 的帖子

兩個feel....

一句"No Money, No honey"無錢就什麼都不用談,錢才是王道,無錢你咩都唔洗想!
上頁D師兄都講左,租幾次槍先講la.....
PS.sniper是一個高尚的職業,每一槍都是技術和藝術,不是講"玩"的

要sniper rifle 又要可以full/semi auto,唔洗諗!一於m82啦!!!

引用:
原帖由 Pvt.King 於 17-5-2007 20:25 發表
要sniper rifle 又要可以full/semi auto,唔洗諗!一於m82啦!!!
m82有full-auto的嗎

1.十字鏡點用?...................望人
2.red dot 有冇倍數?.................一DD
3.如果玩sniper,手拉好d同係電鎗好d?...............同氣最好
4.如果買國狗,有咩風險,5好?(學生始終係貧窮= ="..................買貴過人地
5.ACU係咩黎?...................衫
6.下圖係咩鎗?....................真槍

回覆 #24 jkidd 的帖子

師兄你想表達d乜...

引用:
原帖由 match_man 於 18-5-2007 01:14 PM 發表

h牌果支......用2代波箱...

psg1 都做到連發啦, 洗咩買m82

回覆 #23 match_man 的帖子

真鎗得單發

引用:
原帖由 yamakas 於 16-5-2007 23:35 發表
唔好因為"shooter"套戲而去玩狙擊槍
如果剛開始玩wargame, 先去租槍玩多幾次
玩多幾次先知自己要d咩
唔太建議一開始就玩狙擊槍(小弟個人意見)
其實,我係鍾意sniper先去睇shooter = ="
引用:
原帖由 match_man 於 17-5-2007 18:10 發表
.....一句"No Money, No honey".....
PS.sniper是一個高尚的職業,每一槍都是技術和藝術,不是講"玩"的
小弟同意師兄ge講法
P.S. 師兄都有睇"向世界出發"?

引用:
原帖由 match_man 於 18-5-2007 13:14 發表

玩真槍咪冇囉
玩具就...

發新話題