發新話題

sorry admin, pls delete!

回覆 52# 的帖子

想請問下,成SET上身會唔會比原裝輕身呢?
如果整支短火上身用黑筒打cqb一定好好feel..(好型仔)  想知要幾多$$?
用家一名

引用:
原帖由 defender110 於 30-10-2010 13:31 發表
  想請問下,成SET上身會唔會比原裝輕身呢?
如果整支短火上身用黑筒打cqb一定好好feel..(好型仔)  想知要幾多$$?
- 視乎你用咩上身, 咩內外barrel, 火帽等!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

如果好似你 (7.5" barrel with 7.25" rail) 嗰SET呢..
不追求名牌,只係要實用又型仔!

用家一名

我要!我要呀!!已PM

政府都話唔好係網上亂識人, 唉, 而家搣唔甩啦.

附件

P1050331_大小 .JPG (119.87 KB)

31-10-2010 20:31

P1050331_大小 .JPG

P1050333_大小 .JPG (119.9 KB)

31-10-2010 20:31

P1050333_大小 .JPG

...當堂靚仔晒!!!
用家一名

回覆 65# 的帖子

銀色12.5"+KX3...好重noveske味..

ambi-selector......牙擦
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 1-11-2010 23:11 發表
ambi-selector......牙擦
唔會係work 架嗎??? 純粹glue 上去架jar?? 如果work 既就犀利羅.

引用:
原帖由 jpg 於 2-11-2010 03:55 發表

唔會係work 架嗎??? 純粹glue 上去架jar?? 如果work 既就犀利羅.
x2, x2, x2!
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 65# 的帖子

我都仲有一SET CQB上身  全原裝, 我物色緊了
之前M4-A1 已然裝左GnP URX 都好靓仔架!!
用家一名

引用:
原帖由 jeffy 於 31-10-2010 20:31 發表
政府都話唔好係網上亂識人, 唉, 而家搣唔甩啦.
我從來都冇咩理政府……

引用:
原帖由 jpg 於 2-11-2010 03:55 發表

AA膠

my simple one

附件

1-12-2010 03:49

咁如果裝7.25"骨加7.5 OUTER BARREL 其實係唔得的? 因為冇咁短的INNER BARREL.....CQB 275mm(近11寸)
用12寸骨加12寸OUTER BARREL 就逼用 CQB INNER, 因為M4 374mm(近15寸)
點解我咁講....因為我始終覺得KX3要裝在剛剛RAIL盡頭的那處最好睇

除非有7寸內管....

發新話題