發新話題

sorry admin, pls delete!

引用:
原帖由 terrylui 於 2-12-2010 00:07 發表
咁如果裝7.25"骨加7.5 OUTER BARREL 其實係唔得的? 因為冇咁短的INNER BARREL.....CQB 275mm(近11寸)
用12寸骨加12寸OUTER BARREL 就逼用 CQB INNER, 因為M4 374mm(近15寸)
點解我咁講....因為我始終覺得KX3要裝在 ...
搵"蓮姐"啦. 佢地已經為d nov 外管, 特別cut 左一d 唔同長度既vaneras 內管啦..所以內管已經唔成問題.

引用:
原帖由 terrylui 於 2-12-2010 00:07 發表
咁如果裝7.25"骨加7.5 OUTER BARREL 其實係唔得的? 因為冇咁短的INNER BARREL.....CQB 275mm(近11寸)
用12寸骨加12寸OUTER BARREL 就逼用 CQB INNER, 因為M4 374mm(近15寸)
點解我咁講....因為我始終覺得KX3要裝在 ...
師兄我有條原裝管唔夠11寸喎好似…
拎出黎睇清楚先…
等陣…

CHING請問兩套BARREL槍街有現貨嗎...?

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 13-12-2010 18:06 發表
師兄都係搵搵"蓮姐"啦

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 13-12-2010 18:06 發表
叮囑千祈咪係街亂買...尤其是DY牌
你睇睇, 我真係接受唔到囉

一於上蓮姐度搵好野,去片.

精髓在這裡

引用:
原帖由 jackypoon 於 16-12-2010 01:08 發表

叮囑千祈咪係街亂買...尤其是DY牌
你睇睇, 我真係接受唔到囉

一於上蓮姐度搵好野,去片.

精髓在這裡
係fit到冇朋友!

如果一次過要哂兩set barrel(silver+black)會唔會有d過份...

師兄們既nov 管上完pdi 管, 有冇feel 到鬆? 唔知點解我個支上完pdi 好鬆..管同hopup 座個位都有鬆?? 一睇原來條nov 內徑, 唔知係做大左, 定係我條pdi 做細左.

引用:
原帖由 jpg 於 17-12-2010 05:03 發表
師兄們既nov 管上完pdi 管, 有冇feel 到鬆? 唔知點解我個支上完pdi 好鬆..管同hopup 座個位都有鬆?? 一睇原來條nov 內徑, 唔知係做大左, 定係我條pdi 做細左.
我都係用PDi, 今晚試試先~

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 17-12-2010 02:03 發表
如果一次過要哂兩set barrel(silver+black)會唔會有d過份...
正啦, 節節唔同色, 玩埋2 tone

引用:
原帖由 jpg 於 17-12-2010 05:03 發表
PDI 佢話自己好fit 10mm~~~~~

引用:
原帖由 NCP013 於 18-12-2010 00:03 發表

PDI 佢話自己好fit 10mm~~~~~
呀蓮個套我話一定好fit.....
因為我用緊……

好fit.....冇問題.!!!!
我係鴨仔,唔好打我!

咁者係小弟個套有問題?? 小弟個套除左個定管牙fit位, 成條管內徑都有做大左, 用pdi 或老原systema 都好鬆??  而家都係等蓮姐出場, 睇下有冇解救...

引用:
原帖由 jpg 於 18-12-2010 03:57 發表
咁者係小弟個套有問題?? 小弟個套除左個定管牙fit位, 成條管內徑都有做大左, 用pdi 或老原systema 都好鬆??  而家都係等蓮姐出場, 睇下有冇解救...
u've got pm!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

發新話題